Alig várja, hogy autót vezethessen, de még nem rendelkezik a kötelező vizsgák nyomtatványaival? Nem szabad az elsősegély tanfolyamról sem megfeledkezni, hiszen e nélkül nem kaphatja meg a B kategóriás jogosítványt. Az elsősegély tanfolyam során szerzett elméleti és gyakorlati tudás segíti abban, hogy bármilyen váratlan helyzet esetén akár életet is menthessen.

Egyre többen vagyunk, akik munkaeszközként is használjuk a gépjárművet. Sokkal egyszerűbbé válnak mindennapjaink, ha saját autóval indulunk útnak. Bármikor elérhetjük a kijelölt célt, amennyiben rendelkezünk járművel. Ha úgy döntünk, hogy jelentkezünk egy autósiskolába, tudnunk kell arról, hogy több vizsga is vár ránk. A B kategóriás jogosítvány, és más közlekedési eszköz használatára való jogosultság megszerzésekor egyaránt nélkülözhetetlen az elsősegély tanfolyam, majd a sikeres vizsga. Ez az oktatás akkor is hasznunkra válhat, ha csupán szeretnénk felkészültek lenni a váratlan helyzetekben. Elsősegély tanfolyamon megtanulhatjuk, hogyan segíthetünk másokon a balesetek alkalmával. A mentőhívás és az újraélesztés folyamata is rendkívül fontos, amit szintén megtanítanak az elsősegély tanfolyamon. Bármikor dönthetünk úgy, hogy jelentkezünk, függetlenül más vizsgáinktól. Az életben bármikor kamatoztathatjuk azt a tudást, amit ezen az oktatáson elsajátítunk.

A TIBLEX-LEX Bt. Talentum autósiskolája lehetőséget nyújt az elsősegély tanfolyamon való részvételre. Profi és felkészült szakemberek tartják az órákat. A KRESZ-t és a gyakorlati vizsgát megelőzően, illetve követően egyaránt tud elsősegély tanfolyamra jelentkezni. Részletesen informáljuk a tudnivalókról. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné a többi vizsgát is letenni, autósiskolánkban színvonalas oktatáson vehet részt. Lehetővé tesszük az online tanulást, így egyéni időbeosztása szerint gyakorolhat. Tudjon meg többet rólunk és a különböző tanfolyamokról a www.talentum-autosiskola.hu internetes oldalunkon!

Sajátítsa el a megfelelő szintű tudást elsősegély tanfolyamunkon, és mentsen életet váratlan baleset esetén is! Jelentkezne? Kérdése van? Keressen bennünket a 06-20-269-1023-as telefonszámunkon, vagy az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címünkön!