Nagyobb távolságok megtétele is vár Önre télen, melyekre szeretne időben felkészülni? Gépjárműve műszaki állapotának rendszeres ellenőrzése mellett fontos, hogy bizonyos alkatrészeket az adott környezeti viszonyoknak és időjárásnak megfelelően cseréljen autóján. Nélkülözhetetlen eszközök a minőségi téli gumik, melyek felszerelése nélkül nem célszerű útnak indulnia a hideg időszakban.

Mielőtt autógumikat vásárolunk, figyelembe kell vennünk több tényezőt. Continental téli gumik, Vredestein téli gumik, Pirelli téli gumik és számos más típusú autógumik állnak rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy biztosan tudjuk, pontosan melyik lehet számunkra a legelőnyösebb, érdemes előre átgondolnunk, milyen gyakran, mekkora távokra használjuk gépjárművünket, és milyen körülmények között. Egyáltalán nem mindegy, hogy autópályán, vagy esetleg hegyi utakon is tervezzük az utazást. Mindenképp tanácsos meggyőződnünk a gumiabroncsok pontos méretéről, és érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk a kiváló minőségre is. Nem utolsó szempont pedig az üzemanyag fogyasztásának mértéke. Napjainkban már hozzájuthatunk olyan téli gumikhoz, melyek a rendkívül jó tapadási felületükön kívül üzemanyag-takarékosságot is biztosítanak.

Ideális téli gumik megrendelése ügyében gumiabroncsok értékesítésével foglalkozó cégünk, a Mez&Mol Kft. a lehető legjobb termékeket kínálja! Amiért mindenképp érdemes nálunk beszereznie autógumijait, így a téli gumikat is:

  • Bármikor, az ország bármely részéről leadhatja rendelését.
  • Kifogástalan termékek közül válogathat.
  • Ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt termékeket.
  • Szakszerű tanácsot nyújtunk.
  • Költséghatékony megoldásban részesülhet.

Értesüljön folyamatosan meghirdetett akcióinkról, és olvasson a nálunk kapható termékekről részletesen a www.autogumiplaza.hu internetes oldalunkon!

Tervezze téli útjait úgy, hogy balesetmentesen és kényelmesen érje el minden alkalommal kijelölt céljait! Gondoskodjon időben autója téli gumikkal való felszereltségéről! A megfelelő autógumik kiválasztása érdekében forduljon hozzánk bizalommal, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-30-959-0201–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@autogumiplaza.hu e-mail címünkre!