Az élet egyik legnehezebb feladata az, hogy elbúcsúzzunk valakitől, aki hosszú ideig közel állt hozzánk. Ez az állatokkal való kapcsolatra is igaz. Minden állattulajdonost megvisel az, hogy ha a kedvence, ami addig mindig ott volt a közelében, egyszercsak már nincs többé. Nehéz ezzel megbarátkozni, nehéz elfogadni. Sokan az emberekhez hasonló szertartással búcsúztatják a cicát, kutyát és más háziállatot is, hiszen ez segít a továbblépésben.

A temetés mellett az állathamvasztás is egy lehetőség a búcsúra, talán a legméltóbb megoldás. Az állathamvasztást több szempontból is érdemes előnyben részesíteni. Ezzel a módszerrel sokkal inkább óvjuk a környezetet, hiszen a tetemek földbe temetése káros következményekkel járhat, ellenben a hamvasztás során semmi nem kerül a föld alá. Az állathamvasztás után keletkező hamu pedig egy erre a célra választott urnába kerül, amivel a tulajdonos a saját belátása szerint cselekedhet. Akár el is temetheti, immár biztonságos körülmények között vagy pedig meg is tarthatja. Sokan jobban érzik magukat, ha a kisállat hamvai egy urnában elhelyezve a közelükben maradnak. Egy ilyen urna ízléses dekorációjává válhat a gazdi otthonának, sőt, a vendégek észre se veszik, mi az valójában.

Aki az állathamvasztást választja, annak nem kell lemondani a kedvence méltó és humánus elbúcsúztatásáról, és akár ott is lehet az eseményen. Olyan mobil berendezést használunk, amivel a megadott helyszínre kiérkezve tudjuk elvégezni a hamvasztást. Ott lehet akár az egész család és igazi búcsúztatót szervezhetnek a kedvencnek.

Cégünk honlapját a www.tetemszallitasbudapesten.com webcímen érheti el, ahol megismerheti a részleteket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg, hogy mit ajánlunk az állathamvasztással kapcsolatban! Természetesen előfordulhat, hogy kérdései merülnek fel, ebben az esetben ne várjon, kérdezzen tőlünk bátran! Lépjen kapcsolatba velünk, és tájékozódjon az állathamvasztásról a +36-30-311-7788-as telefonszámon vagy pedig írjon nekünk üzentet a weboldalon üzenetküldő rendszerén keresztül!