Mire ügyeljünk a kölyökkutyák etetésénél?

kutyakellek.hu_.19maarc.jpg

Új jövevénnyel bővül a családja, és szeretne helyesen gondoskodni róla? A kiskutyáknak sok szeretetre és odafigyelésre van szükségük. Nagyon sok múlik a kezdeteken, hiszen később eszerint fog viselkedni. Az ideális környezet megteremtésén kívül fontos, hogy megfelelő módon történjen a kölyökkutya etetése.

A kiskutya nagy örömet okoz a család minden tagja számára. Biztos, hogy Ön is szeretne a kedvében járni, és figyelmet fordít az ideális környezet kialakítására is. Nagy szerepe van a kölyökkutya etetésének, hiszen ezen múlik az egészséges fejlődése. Fontos, hogy olyan tápot biztosítson, amit már megszokott, de később átállhat másféle kutyatápra. A két különböző étel keverésekor folyamatosan növelheti az új termék arányát. 12 hetes korára a kölyök megerősödik, Ön pedig rátérhet a zöldségek, sovány húsok adagolására. Nem érdemes sajnálni a pénzt a jobb minőségű tápokra. A kölyökkutya etetése mellett az Ön feladata az is, hogy mindig tiszta vizet biztosítson a számára. A jutalomfalatokkal motiválhatja kiskutyáját a játékra, viszont nem szabad vele elhalmozni.

Prémium és szuperprémium, nedves és száraztápok széles választékával várjuk cégünk, a Mawanda Moon Bt. kutyakellék webáruházában. Egészséges, és bizonyos anyagokra érzékeny kutyák számára is kínálunk kutyatápokat. Kutyakonzervekkel, jutalomfalatokkal és táplálékkiegészítőkkel szintén találkozhat nálunk, amelyekből többféle változat létezik. A legjobb termékek közül válogathat, és mindent megtalálhat egy helyen, amire kedvencének szüksége van, így egyszerűen oldhatja meg a kölyökkutya etetését. Informálódjon részletesen a különféle ízű és összetételű eledelekről a www.kutyakellek.hu internetes oldalunkon!

Óvja kedvence egészségét, és ügyeljen a számára megfelelő feltételek megteremtésére! Tegye lehetővé a rendszeres mozgást, és fordítson kiemelt figyelmet a kölyökkutya etetésére! Válasszon magas minőségű termékeket, amelyek elősegítik a fejlődését! Érdeklődjön termékeinkkel és a megrendeléssel kapcsolatban a 06-30-528-6161-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kutyakellek.hu e-mail címünkre!

Top