Hamarosan kisállat kerül a családhoz, és szeretne megfelelően gondoskodni róla? Esetleg már hosszú ideje együtt él kedvencével? Fontos tudnia, hogy kutyák esetében kötelező a microchipezés, négy hónapnál idősebb korban csak ezen a módon tarthatóak, de más fajta kisállatnál is alkalmazható, macskáknál, sőt, nyulak esetében is gyakori. Bármilyen oknál fogva tűnik el kedvence, állatorvos segítségével a chipről perceken belül visszakereshetők a tulajdonos adatai, így hamar megoldódhat minden nehézség.

A microchipezés olyan egyedi módszer, amely az állatok tartós megjelölésére szolgál. A rizsszemnél is kisebb jeladónak köszönhetően gyorsan, a lehető legrövidebb úton kerülhet vissza hozzánk elveszett kedvencünk. A chipről érdemes tudnunk a következő jellemzőket:

  • Kívülről láthatatlan
  • 15 jegyű számmal kódolt
  • Apró méretű, szövetbarát eszköz
  • Egész életre szóló egyedi jelölés

A microchipezés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb kóborkutyával találkozzunk az utakon. Ha egy chippel megjelölt állat elkeveredik, állatorvosi rendelőben rendkívül hamar megtörténhet az azonosítás, így az állat hamar visszakerülhet otthonába.

Kisállata microchipes megjelölése céljából felkészülten állunk rendelkezésére zuglói kisállat rendelőnkben, barátságos környezetben, a legkiválóbb eszközökkel várjuk valamennyi állatorvosi ellátás ügyében. Pár pillanat alatt elvégezzük a microchipezést, ami egyáltalán nem jár kellemetlenségekkel az állatra nézve. Ezután nem kell aggódnia amiatt, hogy kedvence elkeveredése esetén senki nem tudja azonosítani. LongLife Kisállat Rendelőnkben mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk érkező kedvencek hosszú időn keresztül élhessenek egészségesen. Szerezzen bővebb információt a microchipezésről, és tudjon meg többet állatorvosi rendelőnkről a www.longlifevet.hu weboldalunkon!

Tudja még nagyobb biztonságban kiállatát a microchipezés alkalmazása által, gondoskodjon róla, hogy kedvence a legrövidebb úton kerülhessen vissza Önhöz, ha váratlanul elveszik! Bízza tapasztalt állatorvosra ezt a feladatot, és bármilyen kérdése merül fel, szívesen adunk választ a 06-1-6146962-es telefonos elérhetőségünkön!