Sérülés érte útközben, ugyanis megtámadta egy elszökött kutya? Netán rongálódtak értékei, vagy saját háziállatainak esett baja más állat miatt? Bármilyen kár érte, az állattartó felel az okozott károkért. Joga van ahhoz, hogy jelezze kártérítési igényét. Annak érdekében, hogy ne legyen problémája a kárügyek intézése során, célszerű gyakorlott kártérítési ügyvédhez fordulnia segítségért.

A legtöbb helyen találkozhatunk háziállatokkal, hiszen nagyon sokan kedveljük őket. Kedvenceink, és a különböző fajta haszonállatok pozitív módon befolyásolják életünket, azonban sajnos előfordul, hogy sérülést, vagy komoly anyagi kárt okoznak. Egy kiszabadult kutya veszélyeztetheti testi épségünket, és saját háziállatainkban, illetve értékeinkben is kárt tehet. Ha bennünket ér hasonló probléma, nem biztos, hogy tudjuk, hova fordulhatunk segítségért. Fontos, hogy tisztában legyünk vele: nem csak a tulajdonos számít állattartónak, hanem a gondozó, nevelő, vagy ideiglenesen felügyelő személy is. Ha megszökik egy állat, ugyan úgy felelősséggel tartoznak érte. Kártérítés illet meg bennünket, amennyiben tudjuk bizonyítani, hogy pontosan mikor, hol és milyen állat okozott kárt vagy sérülést. Nem szabad megfeledkeznünk a bizonyítékok rögzítéséről. Nagyon sokat számít, ha tanúnyilatkozattal együtt nyújtjuk be kártérítési igényünket. Javítási, orvosi költségek, és más egyéb károk megfizetését igényelhetjük. Érdemes kártérítési ügyvéd szolgáltatását igénybe venni, hiszen így olyan személy segít bennünket a kártérítési igény beadása során, aki már gyakorlott ezen a területen.

Személyi sérülések, balesetek, biztosítási károk esetén egyaránt segítséget nyújtunk az Enugyvedem.hu Kárrendezési Szolgáltató Kft. munkatársaiként. Háziállat által okozott káreseménynél, és más hasonló helyzetekben egyaránt számíthat megbízhatóságunkra és felkészültségünkre. Alaposan informáljuk a tudnivalókról, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy kártérítési igénye szerint történjen a kárrendezés. Gyakorlott kártérítési ügyvéd támogatásában részesülhet, ha felkeres bennünket. Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról, és olvasson részletesen a különböző esetekről a www.balesetiugyvedek.hu weboldalunkon!

Intézze gördülékenyen a kártérítési igény benyújtását! Részesüljön megfelelő összegű kártérítésben a mi segítségünkkel! Kártérítési ügyvéd igénye esetén, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-580-7777-es, vagy a 06-30-950-2675-ös telefonszámunkon, illetve az info@balesetiugyvedek.hu e-mail címünkön!