Több helyen is rendelkezik ingatlannal, és nincs ideje a rendszeres gondozásukra? Szeretné a kiváló állapotukat megőrizni, de mindig elmarad valamelyik feladat ellátása? Az ingatlan karbantartással megbízhat egy profi szolgáltatót is, akik körültekintően, speciális eszközökkel, igényei szerint látják el a teendőket, így nem kell háza, és a kert épsége miatt sem aggódnia.

Ingatlan tulajdonosaként tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg teendővel jár a fenntartása. Rendszeres takarítással, bizonyos időközönként festéssel, az egyes elemek cseréjével, korszerűsítésével őrizhetjük meg a kiváló állapotot. Minél nagyobb kerttel rendelkezünk, annál több munka vár ránk. A fűnyírás, a bokrok, fák, és egyéb növények ápolása mind a feladataink közé tartoznak. Előfordulhat, hogy máshol tartózkodunk, mint ahol az ingatlan karbantartásra szükség van. Ha nem tudjuk a rendszeres utazást megoldani, és nincs időnk a különféle teendők ellátására sem, célszerű profi szakemberek segítségét kérnünk. Nem érdemes az épületet eladni, és nem szabad azt sem hagyni, hogy elértéktelenedjen. Amennyiben az ingatlan karbantartásával megbízunk erre specializálódott szolgáltatót, magunk mögött hagyhatjuk a problémákat.

Díjmentes helyszíni felmérést követően nyújtunk egyedi árajánlatot az ingatlan karbantartására. A Deep Water Kft. munkatársaiként színvonalasan látjuk el a ránk bízott feladatokat. Felkészülten vállaljuk az időszakos és rendszeres ingatlan karbantartást, a parkosított területek gondozását és a különböző kertészeti munkák elvégzését. Informálódjon részletesen cégünk tevékenységéről a www.deepwater.hu weboldalunkon!

Gondoskodjon az ingatlan karbantartásról kiválóan, akár a távolból is! Bízzon meg minket a munkálatok teljesítésével, és legyen elégedett mindig a körülményekkel! Keressen fel bennünket személyes találkozóért a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@deepwater.hu e-mail címünkre!