Nincs megelégedve az alakjával? Szeretne fogyni vagy erősíteni, viszont nem sok időt tud szánni rá? Rövid időn belül érhet el látványos változást, ha kipróbálja az e-fit edzést. Megfeledkezhet a hosszú órákon át tartó mozgásról, és nem fog elfáradni sem, ha korszerű elektromos izomstimulációval fejti ki a hatást a testére.

A rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egészségesen éljen, és elégedett legyen a testével. Sokan időt szakítanak a heti többszöri edzésre, de mit tegyen, ha Önnek nincs rá ideje? Szülés után, vagy rengeteg munka mellett nem biztos, hogy órákat tud tölteni egy edzőteremben. Mindössze 20 percet szükséges heti 2-3 alkalommal erre szánnia, ha az e-fit edzés mellett dönt!

Az e-fit edzésen speciális ruhát kell viselnie. A könnyű és erős anyagból készült mellény és sort olyan készülékkel van összekapcsolva, ami lehetővé teszi, hogy az összes izomcsoport edzése egy időben történjen. Aktív gyakorlatokkal kombinálva fejlődnek az izmok, és emellett akár személyre szabott tréningen is lehetősége van részt venni.

Hatékony és megbízható megoldást nyújt az alakformáláshoz a Testközpont szakértő csapata! Edzőtermünkben különféle módszerek alkalmazására adunk lehetőséget, többek között az e-fit edzésre is. Szakemberek által ellenőrzött körülmények között fogyhat és erősítheti az izomzatát. Személyi edző segíti abban, hogy semmilyen problémája ne adódjon a nálunk töltött idő alatt. Táplálkozási tanácsadást is vállalunk, így megtudhatja, mi az, amire igazán oda kell figyelnie az étkezések alkalmával. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.testkozpont.hu internetes oldalunkon!

Változtasson az alakján, és legyen elégedett a megjelenésével! Érezze magát kiválóan a fárasztó hétköznapok során is! Szabaduljon meg a plusz kilóktól, és erősítse testét e-fit edzéssel! Érdeklődjön a nagyszerű lehetőséggel kapcsolatban, és egyeztessen velünk időpontot a 06-30-524-8586-os telefonszámon!