Bizonyára mindenki tapasztalja, hogy az árak gyorsan mennek felfelé az élet minden területén. Sokan eddig is próbáltak odafigyelni a spórolásra, ám ez mostanában egyre inkább általánossá vált. De hogyan lehet valóban spórolni, mit tehetünk azért, hogy látványos eredményt érjünk el? Mindenképp érdemes például figyelni az akciós ajánlatokat, annak pedig, aki nem szeretne vagy nincs ideje a főzéssel bajlódni, nagyszerű lehetőséget nyújt az olcsó napi menü rendelés.

Sokan úgy gondolják, hogy ebédet rendelni drága, és jobban megéri inkább főzni. Ez azonban nem feltétlenül van így. Az olcsó napi menü rendelés tökéletes opció annak, aki nehezen tudná beiktatni a zsúfolt hétköznapokba a konyhai tevékenységeket, ugyanakkor nem szeretne lemondani a finom, házias ízekről és az egészséges ételekről. Cégünknél, a Csömöri Étkezdénél van lehetőségi olcsó napi menü rendelésre is, ami csak minimális kompromisszummal jár. A most bevezetett, úgynevezett jóáras menü fix összeállítású, nyugdíjas mennyiségű fogásokat tartalmaz és mindössze 1500 Ft naponta. A jóáras menünél nincs lehetőség cserélni, fix a leves, a főétel és a köret is, valamint kizárólag egész hétre lehet megrendelni. Más tekintetben azonban nincs különbség, az ételeket természetesen minden esetben magas minőségű alapanyagokból, minden nap frissen készítjük. Igyekszünk változatos menüsort összeállítani, hogy a rendszeresen az olcsó napi menü rendelést választó ügyfeleink se unják meg.

Ön is szeretne spórolni, és próbálja megtalálni a legjobb lehetőségeket? A napi menü rendelés még mindig szuper választás! Ha kétségei vannak, érdemes egy hetet kipróbálnia, aminek köszönhetően könnyen el tudja majd dönteni, hogy hosszú távon is igénybe veszi-e a szolgáltatást.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az olcsó napi menü rendelés iránt, látogasson el honlapunkra, a www.csomorilangos.hu weboldalra, ahol az aktuális heti ajánlatunkat is megtalálja! Ha kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a 06-20-433-84-64-es telefonszámon vagy a rendeles@csomorilangos.hu e-mail címen!