Online terápia segítségével kiegyensúlyozott, egészséges emberré válhat!

online-terapia-thieryhenriette.jpg

Rossz hangulata van, nem jó a közérzete, nincs kedve senkivel beszélni? Nincs étvágya, vagy túl sokat eszik? Esetleg problémái vannak a családi életében vagy a munkahelyén? Pszichológus segítségével visszakaphatja a lelki egyensúlyt, és újra boldogan, egészségesen élhet. Ehhez nincs szükség a személyes találkozóra sem, ugyanis lehetősége van online terápián részt venni.

Az emberek élete egyre bonyolultabb, és az időbeosztásuk egyre nagyobb figyelmet igényel. Keveset tudnak saját magukkal törődni, különösen a lelkiállapotukkal. Ön is akkor lesz egészséges, ha testileg és lelkileg egyaránt harmóniában van. Az ember a testének szükségleteit igyekszik kielégíteni, de nem minden esetben sikerül megfelelő életmódot folytatnia. Létfontosságúak az egészséges táplálkozás, a sok mozgás, az örömmel végzett tevékenységek, a friss levegőn való tartózkodás, és a megfelelő minőségű és mennyiségű pihenés.

A nyugodt élet leginkább egy boldog családban képzelhető el, ahol szeretik egymást az emberek. Ha bármelyik tényező hiányzik az életéből, bizonyára észreveszi, hogy nem teljes az élete, és előbb vagy utóbb felborul az egyensúly, majd problémák is jelentkezhetnek.

Ha gondja adódik a táplálkozással, nem biztos, hogy a háziorvosának segítsége elegendő, valószínű, hogy pszichológus tanácsaira is szüksége van. Online terápia során kiderítheti, mi okozza az étvágytalanságot, vagy mi az oka annak, hogy nem tud lefogyni. Hatékony gyógymód alkalmazásával változtathat a jelenlegi helyzetén.

Ha alvászavarokkal küzd, ebben az esetben is kérheti az online terápiát. Bármilyen lelki probléma esetén célszerű pszichológushoz fordulni, még mielőtt komolyabb gond alakulna ki, vagy komolyabb testi tünetei jelentkeznének. Az online terápia során segítséget kap a helyzet feltérképezéséhez, és eljuthat a megoldáshoz. Ha otthonától távol található a szakember, vagy egyéb ok miatt nem lehetséges a személyes találkozó, ebben az esetben is lehetőséget biztosít az online terápia.

Számos probléma enyhítésében és megszüntetésében segíthet Önnek Thiery Henriette klinikai szakpszichológus. Jelentkezzen online terápiára a 06-70-4325790-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@thieryhenriette.hu e-mail címre! Szerezzen bővebb információt az alkalmazott módszerekről, a főbb szakterületekről a www.thieryhenriette.hu internetes oldalon!

Top