Házi kedvenceink rengeteg szeretetet adnak nekünk, éveken át hűséges társaink, szinte családtagoknak számítanak. Ám ahhoz, hogy kutyánknak, illetve macskánknak valóban hosszú, egészséges és boldog élete lehessen, gondoskodnunk kell azokról a körülményekről, amelyek megteremtik ezt a háziállatnak. A sétáltatás, játék, oltások és sok-sok szeretet mind nélkülözhetetlenek a teljes értékű élethez, de az egyik legfontosabb, amit az ebért és cicáért tehetünk, hogy jól megfontoljuk, mivel etetjük.

Ahogyan saját élelmiszereinket alaposan megválogatjuk, fontos, hogy kedvenceink számára a legjobb minőségű macskatápok és kutyaeledelek mellett döntsünk. Bár könnyű elveszni az ízletesnek hangzó eledelek között, valójában nem azzal teszünk jót az állatnak, ha az ízesítések között válogatunk. Olyan készítményt válasszunk, ami kizárólag természetes összetevőkből áll, és tartalmaz minden olyan vitamint, ásványi anyagot, amire kedvencünknek szüksége van. Mindezeket csak a prémium kutyatápok és macskaeledelek tudják megadni állatainknak. Ám önmagában az sem elegendő, ha csak a minőséget tartjuk szem előtt, hiszen igazodnunk kell a házi kedvencegyedi igényeihez. Amennyiben valamilyen betegséggel küzd az állat, speciális tápra lehet szükség, érzékenység esetén hipoallergén készítményt szükséges vásárolnunk.

Ismerje meg a PetProfessional szakértő csapatát, valamint az általunk kínált prémium macskatápok és kutyaeledelek széles kínálatát! Nálunk nem csupán színvonalas készítmények között válogathat, hanem igény esetén állatorvosi tanácsadással is segítjük, hogy kedvence azt kapja, amire valóban szüksége van. Látogasson el www.petprofessional.hu weboldalunkra, és fedezze fel termékeinket, melyek között a kutyák és macskák számára ajánlott száraz, illetve konzerv eledelek éppúgy helyet kaptak, mint a bio termékek, valamint kiegészítő készítmények! Válogasson a legjobb minőségű macskatápok és kutyaeledelek közül, felmerülő kérdéseivel pedig bátran keressen fel minket a +36-30-995-5745-ös telefonszámon vagy a speidl.szilvia@gmail.com e-mail címen!