Hamarosan eladja lakását, és új otthonába költözik? Netán más ok miatt válik szükségessé a lakossági költöztetés? Aggódik a nehézségek miatt, hiszen a hideg és csapadékos időszakban sokkal nehezebb a munkafolyamat lebonyolítása? Könnyen és gyorsan oldhatja meg a költöztetést télen is, ha tapasztalt szakemberekre bízza a feladatok ellátását.

Az év bármely részében sor kerülhet a költözésre. Akár saját ingatlanba, akár albérletbe szállítjuk értékeinket, nagy figyelemre, és precíz munkavégzésre van szükség. Sokan vagyunk, akik tartunk a jelenlegi hónapokban való megoldástól, pedig a költöztetés télen is könnyedén kivitelezhető. Érdemes profi költöztető céget megbíznunk, akik egyéni igényeink szerint, a legnagyobb felkészültséggel látják el a teendőket. Megfelelő csomagolással, és helyes mozgatással a csapadékos, hideg időben sem adódhat nehézség az értékek sérülésmentes rakodásával és fuvarozásával.

Stressz nélkül, kényelmesen, igényeinek megfelelően oldhatja meg a költöztetést télen is, amennyiben a Bartus Gumi Kft. segítségét kéri. Tapasztalt, felkészült szakemberekkel, különböző méretű és típusú járművekkel állunk rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a csomagolóanyagok biztosítása és az értékek csomagolása miatt sem kell aggódnia. Minden feladatot ránk bízhat. Helyszíni felmérést végzünk, és ennek alapján fix árajánlatot adunk. Megbízható kezekben tudhatja a lakossági költöztetés részleteit, és rövid időn belül rendezkedhet be új otthonában. Bővebb információért látogasson el a www.kecskemetikoltozteto.hu weboldalunkra!

Kezdje a következő évet új környezetében! Oldja meg a lakossági költöztetést könnyedén, a lehető legrövidebb idő alatt! Feledkezzen meg a nehézségekről, hiszen a mi segítségünkkel egyszerű a költöztetés télen is! Lépjen velünk kapcsolatba a részletek egyeztetése céljából! Hívjon minket telefonon, a 06-30-327-7408-as számunkon, vagy írjon nekünk az arenatrans@freemail.hu e-mail címünkre!