Már csak az albérletbe való költöztetés van hátra, ugyanis felvették a megjelölt intézménybe? Nem tudja, hogyan oldja meg a bútorok és az egyéb használati tárgyak fuvarozását? Nem érdemes arra várnia, hogy több ismerősének egyszerre legyen jó az időpont, van ennél jóval egyszerűbb megoldás! Költöztető cég segítségével bármikor elszállíthatja az értékeit, sőt, találhat olyan szolgáltatót, ahol vállalják a csomagolást is.

A nyár rengeteg izgalmas élményt tartogat mindenki számára, főként annak, aki felvételizik. Ha Ön is jelentkezett valamelyik egyetemre vagy főiskolára, már tudhatja az eredményt, és bátran készülődhet az új élet megkezdésére. Nagy izgalmakat rejt az időszak, amikor albérletet kell keresni, és a költözést minél hamarabb lebonyolítani. Ha az ismerősei nem érnek rá a költöztetést megoldani, vagy más ok miatt van szüksége külső segítségre, érdemes a költöztetést profi szakemberekre bízni. Könnyen találhat olyan szolgáltatót, ahol nem csak a megfelelő méretű járművet biztosítják, hanem számíthat rájuk a csomagolásban, a bútorok szét- és összeszerelésében, a rakodásban is. Fontos, hogy átgondolja, pontosan milyen tárgyakra, és egyéb holmikra lesz szüksége az új lakóhelyén, és az, hogy gondos összekészítést követően mindent egyszerre szállíttasson el. Ha körültekintően történik a költöztetés, megóvhatja magát a kellemetlenségektől, és nem lesz szükség később újra a fuvarozásra.

Teljes körű segítséget kaphat cégünk, a 12-es Teher Bt. munkatársaitól! Nagy tapasztalattal vállaljuk a költöztetést, és alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Ha éjszaka vagy hétvégén szeretné az értékeinek szállítását megoldani, nincs akadálya. Aktuális költöztetés akciónk keretein belül kedvező áron, a dobozok bérleti díjának megfizetése, és kiállási ár nélkül végezzük a munkánkat! Bővebb információért látogasson el a www.12-esteher.hu honlapra!

Ne várjon sokáig, hiszen néhány hét, és már kezdődik is a tanév! Rendezze be az albérletet egyéni igényei szerint, időben, és kérje bátran segítségünket a költöztetésben! Egyeztessen velünk időpontot, és tegye fel kérdéseit a 06-20-454-6002-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címünkre!