Sóterápiás készülék az egészség megőrzése érdekében

soterapias-keszulek.jpg

Régóta szenved allergiás tünetek miatt, vagy más légzőszervrendszeri betegsége van? Igyekszik mindent megtenni az egészsége megőrzése érdekében? Sóterápiás készülékkel sokat változtathat a jelenlegi állapotán, és másoknak is segíthet gyógyulni!

Az allergia, az asztma, és más légúti betegségek miatt rengeteg ember mindennapjai telnek kellemetlenül. A szennyezett levegő, és számos más külső tényező okoz problémákat, amelyek akár már gyermekkorban jelentkezhetnek. Ha Ön, vagy szerette légzőszervrendszeri betegséggel küzd, érdemes a só jótékony hatásaival megismerkedni. A sós levegő gyógyító ereje ismert volt már az ókorban is, a megfelelően megválasztott sóterápia jótékony hatást fejt ki a légutakra, a bőrproblémákra, az idegfájdalmakra, és számos más esetben. Sóterápián részt vehetnek gyermekek és várandós nők is, így akár az egész család együtt töltheti az erre fordított időt. A korszerű sóklíma technológiának köszönhetően ma már kapható olyan sóterápiás készülék, amely a száraz sót annyira apró nagyságban juttatja a levegőbe, hogy ezek könnyen eljutnak a kishörgőkbe is. Az elektromos töltöttség jelentős mértékben növeli az eljárás hatásfokát, így kiváló eredmény érhető el. Mellékhatások nélkül válhat újra teljes értékű emberré, ha él ezzel a lehetőséggel. Ismerje meg Ön is az AREC sógenerátort, amivel sokat tehet az egészség megőrzéséért!

Érezze magát jobban, enyhítse a tüneteit jelentős mértékben sóterápián! Gyógyuljon másokkal együtt, akár a saját környezetében! Lehetősége van sóterápiára jelentkezni, de működtethet az otthonában, vagy a létesítménye területén is sógenerátort. Egyéni elképzelésén múlik, hogy a bérlés vagy a vásárlás előnyeit használja ki. Asthma Rehabilitációs Centrumunk munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel a sóklímával kapcsolatban. Részletesen informálódhat az általunk nyújtott lehetőségről a www.arec.hu weboldalon, és elérhetőek vagyunk telefonon a 06-20-9743217-es számon, vagy az arec@t-online.hu e-mail címen!

Top