Szeretne érdekességeket megtudni az önismerettel kapcsolatban? Szívesen olvasna az érzelmi és a gondolkodási folyamatokról? Ezekről a témákról tájékozódhat Szabó Margit kéziratából.

Az önismeret nagy szerepet játszik mindenki életében, ezért fontos, hogy az ember reális képpel rendelkezzen saját magáról.A beszéd kialakulása óriási jelentőségű, mivel az ember így tudja megértetni magát másokkal. A testi fejlődés lehetővé teszi a gyakorlások segítségével a képességek fejlesztését, amelyek alapját jelentik az egyes tevékenységeknek. Gyermekkorban alapvetően lényeges a szülői példamutatás, ami segít a fejlődő gyermeknek eligazodni. Az egyedfejlődés során viselkedésmintákat lát, amelyeket beépít a saját életébe. Az oktatásban megismerkedhet az evolúció folyamatával, az egyedfejlődés szakaszaival, és az emberi szervezet működésével. Az önismeretről azonban nagyon kevés szó esik, ezért mindenkinek ajánlott ebben a témában önképzést folytatni. Sokféle szakirodalom és könyv áll rendelkezésre, amelyekből tájékozódhat bármikor. Szabó Margit kézirata olyan információkat tartalmaz, amelyeket nem biztos, hogy máshol megtalál. Egyszerű ábrákkal szemléltet, és teszi érthetővé a magyarázatot. Szabó Margit kéziratában ír a környezethez való alkalmazkodásról, és annak dimenzióiról. Ha megtekinti Szabó Margit kéziratát, olvashat az érzelmi folyamatokról, amelyek jelentős mértékben meghatározzák mindenki életét. Az emberi kapcsolatok alakulásában a kommunikáció mellett kiemelt szerepe van a viselkedésnek. Szabó Margit kéziratában elemzi a magatartásformákat, és az emberi viselkedést. A boldog, elégedett élet akkor lehetséges, ha meg tudja teremteni a nyugalmát, és harmonikus lelkiállapotot tud fenntartani.

Bővítse az ismereteit Szabó Margit kéziratának segítségével! Látogasson el a www.szmszm.hu weboldalra, ahol megtalálhat különböző ábrákat is! Személyiség modell dimenzióiról, valamint az evolúció szabályairól is olvashat. Ha pedig kérdése merül fel, írjon üzenetet a szabomargit4@gmail.com e-mail címre!