Alapos önismeretre törekszik, és igyekszik embertársairól is többet tudni? Szeretné a személyiség modellt megismerni? Szabó Margit kéziratát elolvasva bővítheti az ismereteit, és betekintést nyerhet a viselkedés jellemzőibe is.

A személyiség kialakulását rengeteg tényező befolyásolja. Gyermekkorban az elfogadás és a minták keresése a jellemző, ezért nagy felelőssége van a szülőknek és a többi felnőttnek.

A családtagoktól származó hatások meghatározóak, mivel itt éli a mindennapjait a gyermek. Az óvodában a közösségbe kerülve megtapasztalhatja a társainak viselkedését, amelyekre valamilyen módon reagál. Az iskolában még több külső hatás és inger éri, valamint elvárásoknak is meg kell felelnie.

A tanulási időszak alatt a diákok kevés olyan információt kapnak, amelyek segítenék az önismeretüket. Ifjú korban és felnőttkorban alapvetően fontos, hogy ezen a területen mindenki képezze magát annak érdekében, hogy minél harmonikusabb életet tudjon élni.

Szabó Margit kéziratában megtalálhatja a személyiség modell dimenzióit, amelyek segítséget nyújtanak az ismeretanyag bővítéséhez. A megértést rövid összefoglalók és ábrák segítik, megtalálja az összefüggéseket a lelkiállapot és a magatartás között, valamint áttekintheti, hogy milyen érzelmi folyamatok indítják el az adott viselkedést.

Szabó Margit kézirata felsorolja, hogy a személyek viselkedése milyen módon hat ki a környezetre, és hogyan befolyásolja egy közösség az ember magatartását. Szabó Margit kéziratában olvashat a gondolkodási folyamatokról is.

Olyan szempontokból kerül megvilágításra a személyiség, ahogy máshol nem biztos, hogy talál erről információt. Érdemes Szabó Margit kéziratával megismerkedni, mivel új ismeretekhez juthat, amelyek gondolatokat is ébreszthetnek Önben.

A kiegyensúlyozottabb élet megvalósításához, és a jobb emberi kapcsolatok kiépítéséhez nyújt segítséget Szabó Margit kézirata. Látogasson el a www.szmszm.hu weboldalra, ahol részletesen olvashat a személyiség modell dimenzióiról, és bármilyen kérdése merül fel, írjon e-mailt a szabomargit4@gmail.com címre!