Vendéglátás területén tevékenykedik, vagy csupán otthonát igyekszik minden szempontból tökéletesen felszerelni? Számos feladatot tartogató konyhájában nélkülözhetetlen eszközök egyike lehet a szeletelő gép, hiszen ezzel a kellékkel oldható meg egyszerűen és gyorsan a különféle élelmiszerek szeletelése, majd tálalása.

A szeletelő gép legfontosabb része a kés, ami különféle típusban elérhető, ezt célszerű alaposan átgondolni, hiszen az adott vágási módon tökéletesen tudjuk teljesíteni feladatunkat. A termékek vékony és vastagabb szeletelését eszerint tudjuk beállítani. A penge anyagát is érdemes szem előtt tartanunk, ugyanis a rozsdamentes acél nagymértékben eleget tesz a tartós és antibakteriális tulajdonságoknak. Nem utolsó sorban érdemes arra is gondolnunk, hogy egyszerűen tisztíthassuk eszközünket. Ennek céljából fontos, hogy könnyen szétszedhető élelmiszerszeletelő gépet válasszunk.

Modern igények szerint kivitelezett, megbízható, hosszú élettartamú szeletelő gépek közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt Ma-Ga élelmiszerszeletelő gépeket kínáló cégünknél, a Kőlux Kft.-nél. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, hiszen a szállítást, az üzembe helyezést és a szervizelést illetően is készséggel állunk rendelkezésére. Készülékeink szerkezetéről, típusaiknak megfelelő jellemzőikről és technikai adataikról részletesen olvashat weboldalunkon, ahol hasznos információkat is találhat a szeletelés témájával kapcsolatban. Informálódjon akár már most a www.ma-ga.hu webcímen!

Fordítson kiemelt figyelmet munkaeszközei minőségére, hogy a konyhában is könnyedén, minél rövidebb idő alatt tudja elvégezni teendőit! Alkalmazzon igényeihez igazodóan kialakított szeletelő gépet, és tálalja ételeit elképzelése szerint! Élelmiszerszeletelő gépét válassza ki színvonalas termékeink közül, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-957-4553-mas telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül, készséggel állunk rendelkezésére!