Szenvedélybetegség gyógyítása segítséggel

szenvedelybetegseg-pszicho-menta.jpg

Stresszes életet él? Problémái vannak a magánéletében? Szeretne a szenvedélybetegségétől megszabadulni? Kérje pszichológus segítségét, aki segít a problémák leküzdésében!

Az ifjúkori fejlődés során sokféle lehetőséggel találkozik az ember, a közösségekben előfordulnak szenvedélybetegségben élők is. A nyugodt, kiegyensúlyozott élet ellenére ebben a korban sokan kíváncsiságból próbálnak ki valamilyen – a későbbiekben akár – szenvedélybetegséghez vezető tevékenységet. Felnőttkorban még több területen kell helytállni, ezért fontos a regenerálódás, az energiával való feltöltődés. Az egészséges életmód alapvető része a megfelelő táplálkozás, a pihenés, a friss levegőn történő kikapcsolódás, és a rendszeres mozgás. Vannak, akik nem élnek ezekkel a lehetőségekkel, hanem pótcselekvésként, vagy tévesen, a megnyugvás reményében helytelenül táplálkoznak, és a mozgás helyett valamilyen időszakosan energiát, ellazulást adó élvezetekhez folyamodnak. Ha túlsúlyos, bizonyára tájékozott abban a tekintetben, hogy sok más, veszéllyel járó állapotnak teszi ki a testét, aminek a következtében számos szervi probléma alakulhat ki. A kényszeres evésről való leszokás nem egyszerű, ezért ajánlott pszichológushoz fordulni. A gyakorlattal rendelkező szakember a beszélgetések során segít Önnek kideríteni a szenvedélybetegség okát, amit megszüntetve könnyebben tud gyógyulni.

Ha Ön dohányzik, vagy van a környezetében dohányos, akkor tudhatja, hogy milyen nehéz erről a szenvedélybetegségről leszokni. Megoldást jelenthet, ha szakemberhez fordul, és az ő segítségével végzi azt a folyamatot, ami az egészségesebb élethez vezet.

Az alkoholfüggőség szintén komoly gondot jelent, mivel hatással van az ember idegrendszerére. Alkoholos állapotban megváltozik a tudata, amelynek következtében helytelen cselekedeteket is elkövethet. Természetesen amellett, hogy egy függőség szenvedést okoz, egyben el is veszi a szenvedést – fogalmaz Kapitány –Fövény Máté szakpszichológus.  Ha ezzel a szenvedélybetegséggel él együtt, keressen egy olyan pszichológust, aki munkájával támogatja Önt az alkoholról való leszokásban!

Amennyiben anyagi gondokkal küzd, és kilátástalannak látja a helyzetét, a pénzhez való hozzájutás reményében először kipróbálhatja, majd előfordulhat, hogy egyre gyakrabban vesz részt különböző szerencsejátékokban. Ez azzal a veszéllyel járhat, hogy még jobban eladósítja magát, így a megállás szinte lehetetlen. Ezzel a területtel is foglalkozik hozzáértő pszichológus, aki rávilágít a szenvedélybetegség veszélyeire, és igyekszik tájékoztatni azokról a lehetőségekről, amelyekkel helyettesítheti ezt a tevékenységet.

Kérje a segítségemet, és küzdje le minél hamarabb a szenvedélybetegségét! Sólyom-Tóth Tamás vagyok, klinikai szakpszichológusként állok a rendelkezésére! Különböző módszereket alkalmazok, amelyeknek köszönhetően megszüntetheti a problémáit. Nem csak a szenvedélybetegség, hanem más nehézségek leküzdésében is támogatom. Tudjon meg többet a szolgáltatásomról a www.pszicho-menta.hu weboldalon, és keressen bizalommal! Egyeztessen időpontot a 06-30-6116477-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a solyomttamas@yahoo.com e-mail címre!

Top