Esztétikus, praktikus, időtálló kellékeket keres a főzéshez és sütéshez? A kerámia edények minden szempontból megfelelnek elképzeléseinek! Többféle változatban juthat hozzá a kézzel festett kerámia eszközökhöz, amelyek között találhat tálalásra alkalmas kerámia edényeket is.

A legtöbb háztartásban találkozhatunk kerámia tárgyakkal. A konyhai teendők során, és díszítéshez is kiválóak. Rendelkezésünkre állnak a kézzel festett kerámia kellékek, amelyek értéke az egyediségben rejlik. A konyhai használatra alkalmas kerámia edények változatos színekben, többféle mintával és formában kaphatóak. A kerámia edények több szempontból előnyösebbek, mint az egyéb eszközök, ugyanis az anyaguk nem tartalmaz egészségre ártalmas szilikont, és ha magas hőmérsékleten használjuk őket, akkor sem kell aggódnunk a káros anyagok kiválása miatt, emellett jelentősen kevesebb mennyiségű zsírt, vagy olajat kell felhasználnunk. A kerámia nagyon jó hővezető képességgel rendelkezik, aminek köszönhetően nem marad a felületén olajfilm, ami nehezen eltávolítható a legtöbb edényről. A márványbevonatos kerámia edények egyedülálló gyártási folyamat során készülnek. Egyáltalán nem alkalmaznak vegyi anyagot a kivitelezés során, ezért nem kell ezek kioldódására számítanunk. Tűzhelyen és sütőben egyaránt használhatjuk a kiváló kerámia edényeket, és könnyedén elkészíthetjük bennük a finomabbnál finomabb ételeket.

A Pataki Kerámia Kft. webáruháza különleges és hasznos kerámia edények széles választékával várja Önt. Kézzel festett kerámia tálak hosszú sora áll rendelkezésére, amelyek közül biztos, hogy jó néhány elnyeri a tetszését. A kerámia edényeket behelyezheti mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is. Tekintse meg szebbnél szebb termékeinket, és rendeljen egyszerűen a www.patakikeramia.hu weboldalunkon!

Folytasson egészséges életmódot, használjon a főzéshez és sütéshez kiváló minőségű kerámia edényeket! Gondoskodjon a dekoratív tálalásról különféle mintákkal ellátott kerámia edényekben! Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-210-4376-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@patakikeramia.hu e-mail címünkre!