Túl magas volt a fűtésszámla az előző télen? Korábbi években épült ingatlan tulajdonosa, és túl sok a lecsapódó pára, vagy más rendellenességet tapasztal? Számos jel utalhat arra, hogy szükség van utólagos hőszigetelésre. Nem tanácsos a régi épületek utólagos hőszigetelését halogatni. Jelentős anyagi ráfordítás mellett sem folytathat komfortos életvitelt, ha nem oldja meg ezt a feladatot.

Egyáltalán nem mindegy, melyik évszakot választjuk lakásunk felújítására, az utólagos hőszigetelés kivitelezésére.Ha nem szeretnénk felesleges összegeket költeni, célszerű a munkálatokat ősszel végezni. A jelenlegi időszakban kedvezőbb feltételek mellett juthatunk hozzá a szükséges szigetelő anyagokhoz. Télen rögtön megmutatkoznak a pozitív hatások, amelyekért most tehetünk a legtöbbet. Cellulózzal környezetbarát és korszerű módon szigetelhetünk. Helyszíni felmérést követően átlátható képet kaphatunk arról, hogy pontosan milyen módon és mekkora anyagi ráfordítással oldhatjuk meg a régi épületek utólagos hőszigetelését.  Energiatakarékosabbá tehetjük ingatlanunkat, és gondtalanul élhetünk a régi építésű házban is, ha időben megoldjuk az utólagos hőszigetelést.

Hatékonyan, rövid időn belül, tapasztalt szakemberek munkájával oldhatja meg az utólagos hőszigetelést, ha felkészült cégünket választja. Az egész országban biztosítjuk az ingyenes felmérést. Régi épületek utólagos hőszigetelése, valamint új ingatlanok szigetelése esetén egyaránt számíthat a segítségünkre. Cellulózzal dolgozunk az utólagos hőszigetelések során, amivel hézagmentes eredményt érhetünk el. Ez a termék több szempontból is előnyös mindegyikünk számára. Penész- és kártevőmentes, kiválóan véd a nedvességtől, jó hangszigetelő képességgel rendelkezik és hosszú időn át megbízható megoldást nyújt. Szerezzen bővebb információt a www.celluloz-hoszigeteles.hu weboldalunkon!

Gondoskodjon a kényelmesebb életvitelről és ingatlana jó állapotának megőrzéséről utólagos hőszigeteléssel! Oldja meg ezt a feladatot minél egyszerűbben és gyorsabban, a mi segítségünkkel! Forduljon hozzánk bizalommal régi épületek utólagos hőszigeteléséért! Vegye fel velünk a kapcsolatot kivitelezés ügyében a 06-70-701-1479-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címünkre!