Igyekszik eleget tenni a lakók kéréseinek, és megfelelő eszközöket keres annak érdekében, hogy barátságosabb környezetet tudjon kialakítani? Közterek, parkok vagy más hasonló területek gondozásáért felelős? Nem maradhat el a kültéri padok elhelyezése, hiszen ezekkel lehetőséget adhat a kényelmes pihenésre, és szebbé teheti az adott teret.

Jó időben nagyon sokan töltik idejüket a szabadban. Bizonyára Ön is sétál egyet a friss levegőn, vagy sportol valamit, miközben megfeledkezhet a stresszes mindennapokról. A városok parkjaiban, szabad területein a kültéri padok biztosítják a pihenést, a tópartokon, a sétányokon a kültéri padok teszik kényelmessé a kikapcsolódást. A közterületeken, az intézmények és az iskolák udvarán a kihelyezett kültéri padoknak mindenki örül. Fiatalok és idősek egyaránt igénybe veszik ezeket, főként, ha stílusos, kényelmes, strapabíró padokról van szó. A turisták a séta után megpihenhetnek, a párok nyugodtan beszélgethetnek, a szabadban tartózkodók kedvükre szemlélődhetnek a táj, a környezet szépségében. A családi házak kertjeiben szintén a kültéri padok teszik kellemessé a szabadidő kényelmes eltöltését. A kültéri padok stílusa, anyaga, színe megválasztható úgy, hogy illeszkedjen környezetébe. Igény szerint rendelhetők fából vagy fémből készült padok, amelyek többféle méretben és típusban kaphatók.

Magas minőségű, egyéni kérése szerint gyártott kültéri padokat, és más típusú termékeket is nyújtunk az Aba-Szer Fémbútor Kft. munkatársaiként. Olyan utcabútorokat és egyéb eszközöket készítünk, amelyekkel sokkal szebbé teheti a kültéri környezetet. Tekintse meg korábbi munkáinkat, és merítsen ötletet a kivitelezéshez a www.acelkft.hu weboldalon!

Helyezzen el stílusos kültéri padokat, hogy szebb és kényelmesebb legyen a környezete! Okozzon örömet, és érjen el elégedettséget a lakók, illetve a turisták körében! Rendeljen tőlünk, és tegye fel kérdéseit is bártan! Keressen bennünket a 06-30-935-4255-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az aba.szer@gmail.com e-mail címünkre!