Arcbőrünk ápoltsága nagyon fontos tényező, ugyanis testükön ez az egyetlen rész, amit nem tudunk teljesen eltakarni. Folyamatosan ki van téve a környezet és az életmódunkból adódó terheléseknek. Az idő sajnos nem nekünk dolgozik, ezért célszerű találnunk egy hiteles, szakmailag kompetens szépségszalont ahol felkészült kezekbe kerülhetünk.

A minőségi szépségszalon egyik fő ismérve a naprakészség, hiszen a kozmetikai ipar sok ezer milliárdos dolláros éves forgalmával folyamatosan újdonságokkal, vagy azok látszatával igyekszik előrukkolni. Egy rutinos szakember számára is sokszor nehéz az eligazodás az értékes és a pusztán divatból felkapott „placebók” között.  „Életünk kozmetikusának”, vagy kozmetikájának a megtalálása indulhat egy szimpla tanácsadás kérésével, beleértve egy egzakt bőrdiagnózist. Egy célzott beszélgetés mindenképpen segíthet bőrünk tüneteinek megértésében, összefüggéseinek feltárásában és a kiválasztott szalon szakmaiságának felmérésében.

A szakmailag igazán nívós helyek sajátossága a kíváncsiság, a kísérletezés, az állandó megújulási szándék. Egy-két szalon saját gyártású kozmetikumok kifejlesztésével is igyekszik minél komplexebb megoldási spektrumot felkínálni páciensei számára. Ez alapos kozmetikus szakmai ismereteket, anyagismeretet, piacismeretet és vegyészi ismereteket egyaránt feltételez.

E gondoskodó, szakmailag a legmagasabb nívót képviselő helyek általában igényes és kifinomult megjelenésükben is sokszor elárulják, hogy hitvallásukban a maximalizmus és perfekcionizmus állnak az első helyen.

Ha minőségi szépségszalont keres, akkor a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet a legjobb választás ahol a saját fejlesztésű és gyártatású, Ecocert (francia) organikus minősítésű termékekkel folynak az arc- és testkezelések! E címmel, magyar kozmetikumok között, kizárólag a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet termékei rendelkeznek.

Szolgáltatásainkról honlapunkon, a www.vintagebeauty.hu címen tájékozódhat! Ha szeretne hozzánk bejelentkezni, telefonon hívjon minket a 06-70-383-0180-as számon, ha kérdése van írjon e-mailt az info@vintagebeauty.hu címre!