Úgy döntött, hogy megszabadulna a dohányzástól, így a vele járó káros hatásoktól is? Támogatásra, egyedülálló módszerre van szüksége, melynek segítségével sikeresen, végleg leteheti a cigit? A nikotinfüggőség megszüntetése egyáltalán nem könnyű feladat, ezért célszerű hatékony megoldást keresnie.

A dohányzás függőséget alakít ki, amelyben nagy szerepet játszik a nikotin néhány másodperc alatt történő eljutása a tüdőből az agy jutalmazó területébe. A nikotinfüggőség tüneteit mindegyikünk ismeri. Dohányosként megpróbáljuk fenntartani nikotinszintünket, amit ha nem sikerül folyamatosan megvalósítanunk, nem érezzük jól magunkat. Ebben nyilvánul meg az érzékenység kialakulása, hiszen igyekszünk rágyújtani egyik cigarettáról a másikra. Ha megvonjuk magunktól, már rövid időn belül feszültséget érzékelhetünk, sőt különféle zavarokat is tapasztalhatunk, mint például a koncentrálási vagy alvási problémák. A nikotinfüggőség megszüntetése nem csak a testi dependencia, hanem az erős pszichés függés miatt is nagyon nehéz. Amikor a nikotinfüggőség megszüntetéséért szeretnénk tenni, fontos tudnunk, hogy a dohányzás elsődleges vagy másodlagos függőségéről beszélünk. A nehézség megoldása nagyobb mértékben arról szól, hogy megakadályozzuk az újbóli rágyújtást.

Mellékhatások nélkül, teljesen fájdalommentesen sikerülhet a dohányzásról való leszokás, ha igénybe veszia segítségünket. Az Antidohány Bt. munkatársaiként egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy minél könnyebben érje el a nikotinfüggőség megszüntetését. Az antinikotinos módszerünk kiválóan segíti a dohányzásról való leszokásban. Készülékünkkel mérhetővé válnak a nikotin elektromágneses hullámai, ami az Ön által hozott, félig elszívott cigaretta vizsgálatával valósulhat meg. A szervezetében elraktározódott mérgek inverz hullámok segítségével szabadulhatnak fel, és folyamatos folyadékfogyasztással távozhatnak a szervezetéből. Érdemes megismernie ezt a folyamatot részletesen, hogy tisztában legyen vele, milyen egyszerű módon tehet a nikotinfüggőség megszüntetéséért. Látogasson el a www.antidohany.hu weboldalunkra, és tudjon meg többet mindezekről!

Lépjen ki Ön is minél hamarabb, sikeresen a megszokott, rendkívül káros szenvedélye köréből! Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a nikotinfüggőséget megszüntesse! Hatékony módszer alkalmazása céljából forduljon hozzánk bizalommal! Keressen minket a 06-30-381-8422-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a kapcsolat@antidohany.hu címünkre!