Egyre több kiadással kell számolnod, és nem áll rendelkezésedre a megfelelő anyagi háttér? Szeretnél pénzhez jutni, ezért biztonságos és hosszútávon megbízható megoldást keresel? Különféle munkák közül válogathatsz az iskolaszövetkezeteknél, és az egyéni időbeosztásod szerint tevékenykedhetsz a számodra érdekes munkaterületeken.

A középiskolai és egyetemista évek élményekkel, nagyszerű eseményekkel, jobbnál jobb eredmények elérési lehetőségével telnek, azonban a tanulmányok finanszírozásához nélkülözhetetlen a különféle kellékek, a tandíj, az utazás, az albérlet, vagy a kollégium megfizetése. Előfordulhat, hogy nem tudnak szüleink támogatni minket, vagy jóval nagyobb összegeket kell kifizetnünk, mint amennyi a rendelkezésünkre áll. Ilyenkor a legjobb, ha diákmunkát vállalunk.

Sokszor hallhatunk félrevezetésről és ki nem fizetett bérekről. Annak érdekében, hogy az ehhez hasonló helyzeteket elkerüljük, célszerű egy megbízható iskolaszövetkezetet választani, aminek segítségével a különböző munkák közül azt vállalhatjuk el, ami a leginkább közel áll hozzánk. Lehetőségünk van fizikai és szellemi tevékenység folytatására egyaránt. Előre informálódhatunk az órabérről, a munkavégzés időtartamáról, valamint a helyszínről is, ráadásul alkalmi és állandó jelleggel is vállalhatunk diákmunkákat. Egyszerű belépéssel, gyors tájékozódással bármikor egy iskolaszövetkezet tagjává válhatunk.

Különböző jellegű munkák széles választékával várunk a PinkDiák iskolaszövetkezetnél. Az órarendedhez és az egyéb elfoglaltságaidhoz igazítva választhatod ki a számodra megfelelő diákmunkákat. Akár többféle feladatot is vállalhatsz, részletesen tájékozódhatsz a határidőn belül kifizetésre kerülő díjakról, és az elvárásokról. Csupán néhány adatra van szükség az iskolaszövetkezetünkhöz való belépéshez. Tudj meg többet az általunk nyújtott lehetőségekről a www.pinkdiak.hu weboldalunkon!

Fizesd ki könnyedén a költségeket megbízható diákmunkával! Jelentkezz iskolaszövetkezetünkhöz, és vegyél részt igényeid szerint a különféle diákmunkákon! Lépj velünk kapcsolatba a 06-70-239-0554-es telefonszámunkon, vagy írj nekünk a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címünkre!