A natúrkozmetikumokkal a természet a jótékony érintését hagyja a bőrön. Nem is tehetne jobbat a bőrével, mint, hogy természetes összetevőkkel ápolja.

A natúrkozmetikumok fogalmát nem árt tisztázni, hiszen annyi kifejezéssel találkozni, amik hasonlóak, de nem ugyanazt jelentik. Ami kézműves vagy növényi összetevőket tartalmaz, még nem biztos, hogy érdemes a natúrkozmetikum névre.

Mit nevezünk natúrkozmetikumnak?

A natúr termékek valóban csak a természetben megtalálható anyagokból készülnek és semmilyen mesterséges, laboratóriumban előállított anyag nem kerülhet beléjük. Az összetevők kinyerése, a termék előállítása is szigorú követelmények alapján történik. Mire a termék a polcokra kerül, minőségi ellenőrzéseken esik át és a megfelelő szakmai minősítéseket is el kell nyernie. Ha egy ilyen arckrémet vagy sampont megvizsgál a vevő, akkor látni fogja, hogy az összetevőknek legalább a 95 százaléka természetes.

Természetesen az ilyen anyagoknak sokféle hatása van, bőrtípustól függően. Vannak, akiknél egyes összetevők allergiát válthatnak ki, ezért bőrpróbát kell végezni a használat előtt. Jellemzően hamarabb lejár a szavatosságuk, hiszen nem tesznek a termékbe tartósítószert, így nem árt hűtőben tárolni őket. Nincs meglepetés, a vásárló azt kapja, ami a csomagoláson szerepel. Ápolás, táplálás és anti-ageing egyaránt megvalósul a mesterséges kemikáliák káros hatásai nélkül.

A mindennapi arcápolás és a testápolás termékeinek natúr változataival végre megtalálhatja, amit keresett a bőre számára. A krémek, gélek, kenőcsök és samponok, balzsamok meg tudják adni azt a bőrnek, a hajnak, amire szüksége van, felesleges kockázat nélkül.

Őrizze meg szépségét, egészségét a természet ajándékaival! A natúrkozmetikumaink kínálata a www.gyogyfuvesbolt.hu honlapon található. Innen azonnal rendelni tud, ha kiválasztotta az Önnek szóló termékeket. A kollégáink fogadják az érdeklődését a weboldalon szereplő elérhetőségeken, az info@gyogyfuvesbolt.hu email címen vagy a 06 01 46 68 869 telefonszámon.