Alig várja, hogy beköszöntsön a tavasz, és nekiláthasson a kerti munkának? Különféle gyümölcsfák ültetését tervezi, azonban még nem tudja, honnan szerezze be őket? Egy kertészeti webáruházban már most elkezdheti a nézelődést, és az év elején meg is rendelheti a szebbnél szebb terméseket hozó gyümölcsfáit, és különleges virágait.

A saját nevelésű gyümölcsfák nagy örömet okozhatnak, ha szívesen töltjük időnket a szabadban, és kedveljük a növényvilágot. Azonban odafigyelést, és szakszerű gondozást is igényelnek, hiszen csak így fejlődhetnek megfelelően. Amikor kiválasztjuk a megfelelő fajtákat, kertünk adottságait, és családunk ízlését is célszerű figyelembe vennünk. Tanácsos előre tájékozódnunk azzal kapcsolatban, hogy napos, vagy árnyékos helyet kedvelnek-e az adott növények, és milyen módon szükséges ültetni, majd ápolni őket.

Örömmel segítünk abban, hogy melyik gyümölcsfa mellett döntsön, és szívesen adunk tanácsot ültetésüket, illetve gondozásukat tekintve. Részletes ápolási útmutatót teszünk közzé minden egyes gyümölcsfát és egyéb növényt illetően, így körültekintően tud tájékozódni még a beszerzés előtt. A Starkl Kert Kft. webshopjában kategóriákra bontva találhatja meg termékeinket. Különleges virágok széles választékával is rendelkezésére állunk, így ezeket is beszerezheti, ha gyümölcsfái mellett szívesen látna szebbnél szebb színekben pompázó növényeket. Lehetősége van ingyenesen megrendelni 2018-as katalógusunkat, amit már az újév első heteiben a kezében tarthat. Látogasson el a www.starkl.hu internetes oldalra, és informálódjon bővebben kertészeti webáruházunk termékeiről!

Legyen elégedett kertjével csodaszép gyümölcsfák tulajdonosaként, és várja a gazdag termést! Tekintse meg hamarosan megjelenő új, online katalógusunkat, és válassza ki megbízható kertészeti webáruházunkból az elképzelései szerinti gyümölcsfákat és különleges virágokat! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket a 06-94-329-700-as telefonszámunkon!