A vérplazma adásról manapság rengeteget lehet hallani, nem véletlenül, mert azok az egészséges emberek, akik ezt az utat választják, akár mások életét is megmenthetik. Évente több ezer beteg szorul a vérplazmából készült életmentő gyógyszeres kezelésekre, ezért fontos lenne, hogy aki megteheti, adjon vérplazmát. Sajnos hiába hangsúlyozzák ki a szakemberek ennek szükségességét, sokan nem mernek elmenni a vérplazma levételére, mert félnek annak folyamatától. Emiatt a különböző, vérplazmával foglalkozó centrumok, központok igyekeznek vonzóvá tenni az emberek számára ezt a lehetőséget, mégpedig pénzbeli juttatással. Ha felkeltette érdeklődését a vérplazma adás, és szeretne valóban megfelelő összeghez hozzájutni, ismerkedjen meg a Plazmacentrum új akciójával!

A Plazmacentrum év végéig vonzó ajánlattal várja a vérplazma adást választókat. Az akció lényege, hogy hat alkalommal kell sikeresen plazmát adni, majd az utolsó, hatodik alkalomnál a Centrum 12.000 forintot ad. Ha ezután újabb hat alkalommal sikerül vérplazmát adni 2019. december 31-ig, újabb 12.000 forintot kap a Plazmacentrumról a jelentkező. Az első öt sikeres plazmaferezisért alkalmanként járó költségtérítés 6.000 forint, amit ferezisenként további 750 forint értékű Plazma-Ponttal lehet növelni. A vérplazma adással kapcsolatos akciós időszak a Plazmacentrumban október 28. és december 31. között érvényes. A hatodik sikeres plazma adást legkésőbb december 31-ig teljesíteni kell. Ha egy hónap alatt 10 alkalommal elmegy az ember a plazma levételre, összesen 73.500 forintot kaphat. A Plazmacentrumban egyáltalán nem kellemetlen a plazma levétel: a legkevesebb plazmát a Centrumban veszik le, így az ember rövid idő alatt végezhet is.

Mentsen életeket, és keressen pénzt vérplazma adással, ne hagyja ki a Plazmacentrum évvégi ajánlatát! Amennyiben bővebb információkra van szüksége az akcióról vagy magáról a Plazmacentrumról, keresse fel honlapunkat, amit a www.plazmacentrum.hu címen ér el! Ha szeretne időpontot foglalni, keressen bennünket telefonon, a 06-30-785-8750-es számon, vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!