Köztudott, hogy az emberiség számára a legnagyobb kincs a víz, hiszen az emberi szervezet jelentős részét is ez teszi ki. Folyamatosan pótolni kell, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű ivóvízzel. Sajnos manapság a hálózatokból jövő ivóvizet erős vegyi anyagokkal tisztítják, és a szakemberek a többszöri szűrés ellenére sem tudják a lakosság számára a valóban tiszta, egészséges ivóvizet biztosítani. Szerencsére tehet a probléma ellen, mégpedig, ha a BWT vízszűrő kancsók mellett dönt!

A BWT vízszűrő kancsókkal otthonában, vagy irodájában is biztosíthatja a tiszta, éltető vizet, mégpedig a vízvezetékekből! A kancsók – speciális technológiájuknak köszönhetően – gondoskodnak a hálózati víz tökéletes tisztaságáról. A BWT vízszűrő kancsók speciális magnézium technológiával működnek, ami nem csupán a tiszta vizet biztosítja, de ráadásul magnéziummal is dúsítja azt, amire az emberi szervezetnek szüksége van. A kancsókban megtalálható vízszűrő betét eltávolítja a lebegő anyagokat a csapvízből, csökkenti a benne található nehézfémek mennyiségét, eltünteti a klórt és a vízkövesedésért felelős ionokat is. A kivont anyagokat a BWT vízszűrő kancsók magnéziummal pótolják, így a csapvíz nem csak kellemes, mellékízektől mentes lesz, de még egészséges is!

A BWT vízszűrő kancsók nem csak a tiszta ívóvizet biztosítják, hanem akár a főzéshez szükséges egészséges vizet is! Így sokkal minőségibb ételek is előállíthatóak, hiszen a felhasznált víz minősége is befolyásolja az ételek ízvilágát!

Ha felkeltették érdeklődését a BWT vízszűrő kancsók, megvásárlásukért keresse a Svábbau Kft.-t! Épületgépészeti nagykereskedésünknek fontos, hogy a lakosság tiszta vizet fogyaszthasson, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a vízszűrők kínálatára is. Termékeinket honlapunkon, a www.svabbaukft.hu címen tekintheti meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-26-560-820-as számon, vagy írjon e-mailt a svabbau@svabbau.hu címre!