Egyre több kiadásod van, hiszen tanulmányaidat és egyéb költségeidet saját magad finanszírozod? Netán hasznos elfoglaltságot keresel szabadidődben, amivel esetleg pénzhez is juthatsz? A diákszövetkezetek kiváló megoldást nyújtanak abban, hogy anyagilag függetlenedj, és hogy egyéni időbeosztásod szerint tudj munkát vállalni. Rengeteg diák munkalehetőség áll a rendelkezésedre, ha tudod, hol kell keresned, azaz ha megfelelő diákszövetkezetnél érdeklődsz.

A tanulmányokkal töltött évek rengeteg örömet tartogatnak, azonban egyáltalán nem biztos, hogy anyagilag is ilyen könnyedén kijövünk az ösztöndíjból vagy az otthonról kapott zsebpénzből. Ha az utazási költségek, a lakhatás, az étkezés, és számos más költségek terhelnek, gyakran már a tanulás ideje alatt munkát kell vállalnunk.

Ám nem egyszerű rugalmas, az órákhoz igazítható munkát találni, ami eleget fizet és tanulni is lehet mellette. Arról nem is beszélve, hogy ha legálisan szeretnénk dolgozni, gyakran kompromisszumokat kell kötni, félévet passziválni stb. Éppen ezért a legcélszerűbb diákszövetkezeten keresztül választanunk a diákmunkák közül. Naprakész hirdetések által juthatunk olyan diákmunkához, amit szívesen végeznénk. Diákszövetkezetnél nem maradunk határidőn belül történő kifizetés nélkül. Előre tudhatjuk, hogy pontosan mikor és hol szükséges megjelennünk, így iskolai óráinkhoz és programjainkhoz igazíthatjuk a diákmunkát.

Középiskolásként, főiskolásként és egyetemistaként is lehetőség van diákmunka vállalására, ha felkeresed PINK Iskolaszövetkezetünket. Különböző diák munkalehetőségekkel várunk, amelyek közül egyéni elképzeléseid alapján választhatod ki az ideálisat. Magas órabérekkel, megbízható ügyfélkörrel állunk rendelkezésedre, így biztos, hogy kiválóan telik majd a diákmunka ideje. A belépéshez a 16. életév betöltésén kívül csupán nappali tagozatos diákigazolványodra, tajszámodra, adószámodra, és a kilépéskor visszajáró részjegy befizetésére van szükség. Amit ledolgozol, garantáltan kifizetésre kerül. Irodánkban részletesen informálunk a diák munkalehetőségekről. Tudj meg többet diákszövetkezetünk működéséről a www.pinkdiak.hu internetes oldalunkon!

Juss bevételhez, és finanszírozd könnyedén felmerülő költségeidet diákszövetkezet segítségével! Válogass a különféle diák munkalehetőségek közül, és vállalj saját időbeosztásod szerint diákmunkát! Jelezd nálunk részvételi szándékodat, és regisztrálj egyszerűen! Vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-70-2390554 –es telefonszámunkon, vagy írj nekünk üzenetet a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címünkre!