Nehézségei vannak a fűtéssel, nem ég megfelelően a tüzelőanyag? Netán régóta halogatja a rendszer ellenőrzését? Semmiképp sem szabad megfeledkeznie a kéményseprésről, hiszen nagyon sok múlik ezen. A kémény állapota jelentős mértékben meghatározza a fűtés minőségét, és kiemelt szerepet tölt be az épület biztonságát illetően is.

Nem csak a fűtési szezonban, hanem a nyári időszakban is fennáll a szén-monoxid mérgezés veszélye, és más kellemetlenségek kialakulásának esélye, éppen ezért rendkívül fontos bizonyos időközönként a kéményseprés. A fűtőeszköz típusától függ, hogy milyen gyakran elengedhetetlen a kéményseprés. Ha szeretnénk biztonságban élni, és gazdaságosan fűteni, semmiképp sem maradhat el a kéményseprő szolgáltatás igénybevétele.

Megbízható kéményseprő szolgáltatást vehet igénybe cégünknél, a Filantrop Kft.-nél. Alapos vizsgálattal, majd precíz munkavégzéssel tesszük lehetővé a gondtalan, biztonságos fűtést. A nem természetes személy tulajdonában álló, vagy gazdálkodó szervezet telephelyeként, székhelyeként, illetve fióktelepeként használatos ingatlan esetében nyújtunk segítséget. Törvény szól arról, hogy pontosan milyen gyakorisággal kötelező a kéményseprő szolgáltatás igénybevétele. Erről részletesen tájékoztatjuk, és felhívjuk figyelmét más, fontos tudnivalókra is. Körültekintően járunk el, így az általunk végzett munkát követően teljesen biztos lehet a fűtésrendszer problémamentes és tökéletesen biztonságos üzemeltetésében. Tudjon meg többet tevékenységünkről, valamint a kéményseprés menetéről a www.filantrop.org címen megtalálható internetes oldalunkon!

Akadályozza meg a különféle veszélyes helyzetek kialakulását! Fűtsön költséghatékonyan és biztonságosan! Ügyeljen arra, hogy a kéményseprés egyetlen alkalommal se maradjon el! Kéményseprő szolgáltatás igénye, illetve felmerülő kérdések esetén keressen bennünket a 06-76-322-321-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!