Szinte nincs már olyan magyar család, amelyiknek legalább egy tagja ne élne külföldön. Sokan a világ túloldalán kezdenek új életet, és gyakorlatilag mindenkinek van olyan ismerőse, barátja, vagy családtagja, aki tőle távol él. A kapcsolattartás nem jelent problémát, hiszen számtalan internetes csevegési, sőt, videotelefonálási lehetőséget lehet találni, de egy ajándékozás már megoldhatatlan feladatok elé állít bárkit. Szerencsére a nemzetközi virágküldéssel ez többé nem gond!

A virág még mindig a legjobb ajándék bármilyen alkalomra. Ha rokonunk, vagy barátunk egy távoli országban találja meg a szerelmet, akkor nem biztos, hogy el tudunk menni az esküvőjére, de ugyanilyen helyzet elé állíthat bennünket egy születésnap, névnap, vagy egy gyermek születése is. A nemzetközi virágküldő szolgálatok segítséget nyújtanak ezekben az esetekben is: az előre meghatározott időpontban házhoz szállítják a megrendelt virágcsokrot, ajándékcsomagot, vagy a kettőt együtt. Képzeljük csak el, mekkora örömet szerezhetünk azzal, ha virágot küldünk külföldre; nem csak öröm, de hatalmas meglepetés is lesz!

Mindenkinek más az ízlése, ha a virágokról van szó, és gondot okozhat, ha a választott nemzetközi virágküldő szolgálat kínálatában nem találunk olyan csokrot, amivel nem tudunk megfelelni a megajándékozni kívánt személy ízlésének. Ha viszont a TheFlowerBird weboldalán, a www.theflowerbird.com címen megtalálható honlapon tekintjük meg a kínálatot, akkor láthatjuk, hogy nem csak csokrokból, de különféle ajándékcsomagokból is hatalmas a választék, így bárkinek, bármilyen alkalomra megtalálhatjuk a megfelelő ajándékot, amivel mosolyt csalhatunk az arcára!

Válassza a FlorAwesome Kft.-t, ha virágot küldene külföldre! Nálunk többek között alkalmak szerint csoportosítva is válogathat. Ha kérdése lenne a rendeléssel kapcsolatban, akkor keressen bennünket megadott elérhetőségeinken! Hívja a +36-30-933-9570-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet az info@theflowerbird.com e-mail címünkre!