Vöröslevelű juhar a különleges, szép környezetért

voroslevelu-juhar.jpg

Szeretné a környezetét szebbé tenni? Szívesen ültetne olyan fát, ami a leveleivel és a termésével is díszít? Válassza Ön is a vöröslevelű juhar csemetét, amihez könnyen hozzájuthat megbízható faiskolában!

Minden ember számára megnyugtatóan hat a természet közelsége. Sokan a lakásukban ápolnak cserepes növényeket, mások az udvarukon ültetnek lágyszárúakat, bokrokat és fákat, a városokban pedig külön szakember foglalkozik a parkosítással. Az egészséges életmód része a friss levegőn való tartózkodás, amiben sokat segítenek a növények. A fák látványa hozzájárul a jó közérzethez, és lehetővé teszi a szabadidő kellemes eltöltését. Minden évszakban újat nyújtanak a növények, most éppen őszi ruhájukat mutatják meg. A fás szárúak között több különleges faj létezik, amelyek törzsükkel, lombjukkal, levelükkel és termésükkel most is felvidítják az embereket.

Ha családi házban él, és szeretne igényesen kialakított udvart vagy kertet, érdemes színes növényvilágot telepíteni. Több szempontból nagyon jó választás a vöröslevelű juhar, ami különlegesebbé teszi a környezetét. Amennyiben települések parkosításával foglalkozik, és új zöldterület létrehozását tervezi, vagy a meglévő növények sorát szeretné bővíteni, akkor mindenképp vegye számításba a juhar fajtái közül a vöröslevelű juhart!

A nagy lombbal rendelkező fák tavasszal a zöldbe borulásukkal, virágaikkal szépítik a környezetet, nyáron árnyékot adó koronájukkal biztosítják a megfelelő helyet a pihenni vágyó emberek számára. Ősszel pedig átalakul a levelek színe, teljesen új élményt nyújt a fa látványa, főként, ha különleges termések is találhatók rajta. Ilyen növény a vöröslevelű juhar is, aminek a lombja nem mindennapi képet nyújt, termései pedig valóban egyedülállóak. Az egész család örömmel töltheti az idejét, ha a környezetében egy ilyen fa él, hiszen a felnőtteknek felüdülés, a gyermekeknek pedig kedvenc játéka a repítőkészülékes vöröslevelű juhar termés.

Szerezze be az ősz közeledtét leginkább hirdető, fürtös virágaival pompázó vöröslevelű juhart Tahi Faiskolánkból! Nagy szeretettel gondozott, egészséges facsemeték széles kínálatából rendelheti meg azokat a növényeket, amelyekkel szebbé varázsolhatja a környezetét. Tekintse meg online katalógusunkat a www.tahi.hu weboldalon, ahol bővebben olvashat a tevékenységünkről is! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-26-387157-es telefonszámunkon, vagy az info@tahi.hu e-mail címünkön!

Top