Súlyos betegségben szenved kedvence, ezért fel kell készülnie a legrosszabbra? Netán baleset érte kisállatát, vagy öreg kora miatt várható hamarosan az eltávozása? Fontos, hogy a legnehezebb pillanatokban is helyesen cselekedjen. Méltó módon zárhatja le az eltöltött közös éveket, ha a kisállathamvasztás mellett dönt.

Egyikünk számára sem könnyű, amikor örökre el kell búcsúznunk szerettünktől, és nincs ez másként akkor sem, amikor kedvencünk távozik az élők sorából. Betegség, baleset, öregkori probléma, és még számos ok vezethet az elpusztulásához. Sokan nem tudjuk, hogy mit tehetünk ilyen helyzetben. Igyekszünk a lehető legjobb módszert választani, viszont nem biztos, hogy mindenre van lehetőségünk. Bármilyen fajta kisállattal rendelkezünk, nem célszerű a közelünkben való eltemetése mellett dönteni. Előfordulhat, hogy ezt helyhiány miatt meg sem tudjuk tenni. A legjobb megoldás, ha igényeljük a kisállathamvasztást. Rendkívül humánus eljárás, és az urnát akár otthonunkban is őrizhetjük a későbbi évek során.

Az ország egész területén vállaljuk a kisállathamvasztást. Az Animal-Tem.hu igyekszik minél könnyebbé tenni a szállítástól az urnába kerülésig tartó folyamatot. Lehetőséget adunk arra, hogy végig kísérje kedvencét, és megbizonyosodjon a méltó bánásmódról. Maximális együttérzés mellett végezzük a kisállathamvasztást. A legnehezebb percekben is támogatást nyújtunk. Tapasztalt szakemberekkel és korszerű berendezésekkel látjuk el a feladatunkat. Tudjon meg többet a kisállathamvasztás menetéről és tevékenységünkről a www.animal-tem.hu címen megtalálható weboldalunkon!

Búcsúzzon el tiszteletteljesen, a lehető legméltóbb körülmények között kedvencétől! Döntsön a kisállathamvasztás mellett, és kísérje utolsó útjára háziállatát megfelelő módon! Vegye igénybe megbízható szolgáltatásunkat, és tudja biztonságban kisállatát! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-650-0251-es telefonszámunkon, vagy az info@animal-tem.hu e-mail címünkön!