Szülőként rengeteg apró részletre kell figyelmet fordítanunk, hiszen a csemete biztonsága, egészséges fejlődése és örömteli gyermekkora számos tényező függvénye. Nincs jobb tanulási lehetőség a játéknál, hiszen egyszerre fejleszti a kicsit testileg, szellemileg és akár szociálisan is, ám mindez csak akkor érvényes, ha a gyermek életkorának megfelelő játékokból építjük fel birodalmát. A játék webáruházak manapság már számtalan lehetőséget kínálnak, melyben könnyű elveszni, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy mely életszakaszban milyen játékok mellett érdemes dönteni. Annak érdekében, hogy minden szülő magabiztosan válogathasson a játék webáruházak virtuális polcain, röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

  • 0-3 hónapos kor között: Színes játékokat érdemes az ágy fölé helyezni, amiket idővel már meg is tud fogni a kicsi, ezért akkor ideálisak, ha rágcsálhatóak, akár hangot is adnak.
  • 3-18 hónapos kor között: Olyan játékok mellett célszerű dönteni, amik még több teret adnak a felfedezésnek, melyeknek köszönhetően minden képesség fejlődhet.
  • 18 hónapos kortól: A képzeleté a főszerep, elkezdődik az utánzás időszaka, melyben azok a játékok ideálisak, amiket nem lehet könnyen megunni, többféleképpen lehet használni.
  • Óvodáskorban: A szociális készségek fejlesztésére kiválóak ebben az időszakban az egyszerűbb társasjátékok, míg a finommotorikát a kreatív játékok javítják.
  • Kisiskolás korban: Nagy hangsúlyt kap a szabálykövetés, melynek kibontakoztatására már olyan izgalmas, de nem bonyolult társasjátékok is alkalmasak, amiket az egész család élvezhet.

Látogasson el www.toys.hu weboldalunkra, és fedezze fel játék webáruházunk sokszínű kínálatát! Nálunk mindent megtalálhat a bébi játékoktól a készségfejlesztőkön át a társasjátékokig, és valamennyi termékünk magas színvonalat képvisel. Rendeljen bátran játék webáruházunkból, és amennyiben kérdése merülne fel a részleteket illetően, keressen minket bizalommal a +36-30-744-7130-as telefonszámon vagy az info@toys.hu e-mail címen!