Igyekszik gyermeke helyes fejlődéséért mindet megtenni? Hamarosan óvoda választására kerül sor, és még nem tudja, hova írassa be a kicsit? A rendszeres testmozgás rendkívül fontos már az óvodában is, ezért célszerű olyan intézményt választani, ahol erre kiemelten figyelnek. Zuglói magánóvodában megtalálhatja az ideális helyet gyermeke számára.

A sport kiemelt szerepet játszik életünkben, hiszen nagy mértékben befolyásolja egészségügyi állapotunkat, valamint általános jó közérzetünk megőrzése érdekében is fontos. A gyermekek életében elhanyagolhatatlan a rendszeres testmozgás. A növekedésben lévő szervezet, az izmok, a csontozat és az idegrendszer egészséges fejlődését tekintve nélkülözhetetlen. A testi, szellemi felfrissülésben szintén fontos a rendszeres testmozgás. Éppen ezért lényeges szempont a megfelelő óvoda kiválasztásánál, hogy milyen lehetőségeket nyújtanak a kicsik számára ezen a téren.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kicsik személyiségfejlődésének támogatására, egyéni képességeik kibontakoztatására, valamint a rendszeres testmozgást biztosító programokra. Zuglói magánóvodánkban rendszeresen szervezünk kirándulásokat, úszást és táncházat annak érdekében, hogy a gyerekek erősödjenek, és emellett a kikapcsolódás se kerüljön háttérbe. A kicsik előre megszervezett óvodai kirándulásokon vehetnek részt. Új dolgokat láthatnak,felszabadultnak érezhetik magukat, valamint megismerkedhetnek lakóhelyük környékével. 4 éves kortól lehetőséget nyújtunk az úszásra, amely során az összes izmot átmozgatják. Ez a sportág jó hatással van a légzőrendszerre, az anyagcsere folyamatokra és csökkenti a stresszt, rendszeres úszással elkerülhetőek a testtartás problémák. Ha zuglói magánóvodánkban tölti gyermeke az óvodás éveket, egészséges, fitt felnőtté válhat. Szerezzen még több információt rólunk és szolgáltatásainkról a www.ovoklub.hu internetes oldalunkon!

Ügyeljen gyermeke fejlődésére minden téren, ne csak a szellemi, hanem a testi fejlődést is helyezze előtérbe! Válassza zuglói magánóvodánkat, ahol kiemelt figyelmet fordítunk a rendszeres testmozgásra és más hasznos programokkal is szórakoztatjuk a kicsiket! Érdeklődjön az általunk nyújtott lehetőségekkel és a beiratkozással kapcsolatban a 06-1-220-8232-es telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címünkre!