A táborozás nosztalgikus emlékképei minden felnőtt fejében ott vannak, elraktározva a kedves és felejthetetlen emlékek képzeletbeli fiókjába. Hiszen ki ne szeretett volna táborba menni, amikor az rengeteg jó dolgot jelentett egy véget nem érő hétbe sűrítve. A sok régi-új játszópajtás, akikkel olyan fantasztikus dolgokkal lehetett elütni az időt, mint a számháború, fogócska, úszás vagy kirándulás. A táboroztató tanárok, akiktől sok érdekes dolgot lehetett tanulni, és akik mindig tudták merre nő a legszebb virág, hol lehet szedni a piros szamócát. Az esti tábortűz, a sercegő szalonna erős illata, a fejünk felett a végtelen csillagos égbolt. Bárcsak sose érne véget.

Mind olyan emlékül, amit szívesen megosztanánk gyerekeinkkel is. Ne engedje, hogy az Ön gyermeke kimaradjon ezekből az élményekből, és írassa be a Kökölyszi Táborba! Bogácson, a Bükk hegység lábánál áll a Kökölyszi Gyereküdülő, megannyi vidám táborozás helyszíne. Itt várjuk minden nyáron a gyerkőcöket, és indítjuk hétről hétre a gyermektáborainkat!

Miért érdemes ezt a nyári tábort választani a többi ellenében? Először is kikezdhetetlen ütőkártya a gyönyörű környezet. Az üdülő közvetlenül az erdő mellett, a termálfürdőtől nem messze található, így kiváló helyszín mindenféle tematikájú nyári tábor megszervezéséhez. Négy az egyben élménytábor, Igző-mozgó kalandtábor vagy Pályázatos tábor? Bármelyiket választja, garantáljuk, hogy egyik gyerek sem szeretne hazamenni ezekből a nyári táborokból.

A programok között található természetfürkészés, kézműves foglalkozások, drámafoglalkozások, sok-sok sport, tánc, strand, csillagtúra, na és persze sok-sok móka és kacagás! Ez valóban kihagyhatatlan, Ön se hagyja ki, hanem inkább gondolkodjon előre és akár már most foglaljon helyet a következő nyárra!

Ha a tökéletes gyermektábort keresi, válasszon minket! A www.kokolyszi.hu weboldalon többet is megtudhat a nyári táborokról, de érdeklődhet a részletekről a 0630/9643-626 telefonszámon vagy kérhet tájékoztatást a kokolyszi@kokolyszi.hu email címen is!