Bébikompok: játék és biztonság

bebikompok.jpg

A bébikompok a babának biztonságot és a szórakozást is egyszerre tudnak nyújtani. Egy ilyen játékkal a babát akár órákra is le lehet kötni.

Sok szülő küzd a babák életének első hónapjaiban, éveiben az időhiánnyal. Egy baba állandó figyelmet igényel, mert teljesen a szülőkre, első sorban az anyára van utalva. Amikor kicsit nagyobb lesz, ismerkedik a világgal, mindent felfedez, de még nem tudja, hogy mi jelent rá veszélyt. Ez megnehezíti a szülők dolgát, de baba vigyázóra nem mindenki szeretne költeni. A bébikompok használatával lekötheti a gyermek figyelmét, miközben játékokat is ad a kezébe és egy biztonságos helyen tudhatja.

bébikompok első sorban a gyermek figyelmének lekötését segítik. Egy járókához hasonló és egy játékszőnyeg tulajdonságaival ellátott eszközről van szó. A kettőt ötvözi a bébikomp, amiből nem tud kiesni vagy kimászni a baba, de szem előtt van és nem kell a szülőnek sem eltávolodnia tőle. A görgős változatban készült bébikompokban a nagyobb gyermek még hajtani is tudja magát, körbe tipegni a szobában és az anyuka után menni, ha elvesztette szem elől. A házimunka elvégzése is sokkal könnyebb, ezért a bébikompok használata nem véletlenül olyan népszerű, már hosszú ideje.

A bébikompok olyan baba kiegészítők, amik a legkisebbek fejlődését, szórakoztatását segítik, azonban csak addig lehet használni őket, ameddig a baba el nem kezd járni tanulni. A baba természetes mozgásfejlődése a bébikomppal is egészségesen tud működni, ha a szülők ügyelnek az okos használatára. A gyermek érdeke, hogy a fejlődés minden fázisán keresztül menjen.

A Huncutka Baba-Mama boltban minden megtalálható, ami a babák boldogságához és a szülők nyugalmához csak kellhet. A www.huncutkabababolt.hu webcímen a weboldal és a webáruház maga is elérhető. Válasszon az új, márkás termékekből és rendezze be velük a babaszobát! A nálunk kapható termékekről minden információt megadunk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken, a +36 99 370 204, +36 30 574 61 79 telefonszámok egyikén vagy pedig a  huncutkabababolt@gmail.com email címen!

Top