Farsangi programok gyerekeknek! A jelmezverseny csak a kezdet!

farsangi-programok-gyerekeknek.jpg

Farsangi programok gyerekeknek, ha nem csak a jelmezverseny a program. Profi szórakoztatás a februári ünnepre is!

A február is tartogat izgalmas program lehetőségeket kicsiknek és nagyoknak. A decemberi Mikulás és a Karácsony mellett a farsang is egyike a gyerekek körében legjobban várt ünnepeknek. A farsangi jelmezek kitalálása és elkészítése kreativitást, fantáziát és egy kis ügyességet is igényel. Ebben a szülők is tudnak segíteni a kicsiknek. A jelmezekbe öltözött gyerekeknek farsangi zsúrt is szervezni kell. Ez a mi asztalunk, így kérje nyugodtan a csapatunk segítségét a februári esemény levezényléséhez!

A farsang gyerekeknek nem bonyolult rendezvény. Az általunk kínált farsangi programok gyerekeknek jól ismert, jól bevált, népszerű tevékenységeket foglalnak magukban. Az arcfestés nem maradhat el, az ügyes kezű kollégáink minden kis hercegnő, katica, űrhajós vagy szuperhős jelmezét egy csodás, festett álarccal tudja teljessé tenni. Az arcfestés mellé henna, illetve tetoválás festést is rendelhet, de természetesen itt még nincsen vége a sornak. A farsangi programok gyerekeknek nemcsak a jelmezek elkészítését tartalmazzák, hanem a jelmezes szórakozást is jelentik. Nincsen farsang mulatság nélkül! Lássuk, hogy mit tudunk kínálni a februári mókára! A lufihajtogató bűvész olyan farsangi program gyerekeknek, amit minden kicsi tátott szájjal fog végignézni. Ezután jöhet egy kis kézműves foglalkozás a gyereksarokban, majd pedig a tánc! A jelmezes forgatagban elfáradt gyerekek finom nassolni valóval csillapíthatják az éhségüket. A farsangi program gyerekeknek Öntől semmilyen szervezést nem igényel, ezt bízza a mi profi csapatunkra! Megszervezzük a szórakoztató, vidám farsangot, anélkül, hogy Önnek ezzel kellene fáradoznia.

A játékos farsangot a www.asjatekvilag.hu webcímen meg is tudja rendelni, illetve az AS Játékvilág Kft. korábbi munkáiból is tud ötletet meríteni. Kérje profi és gyerekszerető csapatunk közreműködését a farsangi programokhoz gyerekeknek! Forduljon bizalommal kollégáinkhoz és érdeklődjön elérhetőségeinken, a 06-30-576-2321 telefonszámon vagy az info@asjatekvilag.hu email címen!

Top