Fényképes takarókat a legkisebbeknek és a nagyobbacskáknak is tud rendelni, ha melengető ajándékot szeretne adni a gyerekeknek.

A kisbabák még nem mindent érzékelnek a körülöttük zajló, pezsgő világból, az életüket a növekedés és az ehhez szükséges tevékenységek ismétlése teszi ki. Sokat alszanak, esznek és tapasztalnak a nap minden órájában. A babatakarók éppen ezért inkább a szülők kedvére való kiegészítők. A baba a puha, meleg anyagot érzi a fényképes takaróból, a szülő pedig gyönyörködik a névvel, fotóval, mesefigurákkal ellátott kiegészítőben, ami a babaszoba csodás dísze is egyben.

A nagyobbaknak a takaró nem csak egy takaró

A nagyobbacska gyerekek már jobban értékelnek egy olyan használati tárgyat, mint amilyen egy mintás, egyedi takaró. Tudjuk, hogy a pár éves gyerekek még ugyanúgy sokat alszanak, mint a csöppségek és nagyon fontos a számukra az, hogy biztonságban érezzék magukat. Az éjszaka a kicsik számára gyakran ijesztő napszak, amikor az élénk fantáziájuk meglódul és könnyen benépesíti a gyerekszobát félelmetes szörnyekkel.

A kicsi gyerekeknek szüksége van jól ismert tárgyakra, amik állandóságot, biztonságot, ismerős részleteket jelentenek a számukra. Ez a tárgy sokszor egy takaró, amit a kis tulajdonosa hűségesen visz magával mindenhová. A kicsi gyerekek rendkívül ragaszkodóak tudnak lenni, ha egy szeretett takaróról van szó. Éjszaka jobban tudnak elaludni, ha olyan takaró veszi őket körbe, amit szeretnek és ismernek is.

Rendelje meg az új takarót a kicsinek, ha még nincsen olyan kedves kiegészítője a gyerekszobában, amit igazán szeret! A bolti takarók helyett rendeljen olyan terméket, amiből csak az az egy készült, amit Ön megrendelt! Névvel, mintával, felirattal, fotóval, saját ízlésre szabva kapja meg az új takarót a kisfia vagy kislánya részére.

Az egyedi feliratokkal és fényképekkel ellátott takarókért csak a honlapunkra kell ellátogatnia, amit a www.bebidizajn.hu webcímen talál meg. A megrendelhető takarókról fotót és leírást is talál. A takarókat a megrendelő tervei szerint készítjük el. Érdeklődjön az elérhetőségeken: 06 70 42 44 110, info@bebidizajn.hu