Gondoskodjon gyermek felzárkózásáról matematika korrepetálással!

lipovszky-matek-fizika.hu_.19jan.jpg

11195126 - female student doing math on chalkboard

Gyermekének gondjai vannak matematikából, és nem szeretné, hogy pótvizsgát kelljen tennie? Netán érettségi vagy felvételi előtt áll, és rengeteg nehézsége van matek órákon? Gondoskodhat róla, hogy behozza a lemaradást, és megértse a problémás feladatokat, ha tapasztalt tanárt választ matematika korrepetálásra.

A tanulmányok során számos tantárgy ismereteit szükséges elsajátítaniuk a diákoknak. A matematika, a fizika és ehhez hasonló, reál tantárgyak feladatai sokak számára okoznak nehézséget. Minél több hiányosság halmozódik fel, annál nehezebben oldják meg a többi gyakorlatot a diákok. Ha felvételi, érettségi, vagy más típusú vizsga előtt áll gyermeke, még nagyobb teher nehezedik rá. Érdemes minél hamarabb matek korrepetálás mellett dönteni. Az iskolán kívüli foglalkozásokon bepótolhatja elmaradásait, és megértheti azokat a példákat, amelyek nagy nehézséget okoztak.

Matematika-fizika szakos magántanárként megbízható és hatékony megoldást nyújtok a diákok nehézségeinek megszüntetése céljából. Egyéni képességeikhez mérten támogatom őket, könnyedén szerezhetik meg a szükséges elméleti és gyakorlati tudást, ha nálam vesznek részt a matek korrepetáláson. Jelentős javulást tapasztalhat gyermeke eredményein, és nem kell a sikertelen vizsgák miatt aggódnia, ha igénybe veszi szolgáltatásomat. Rendszeres matematika korrepetáláson megerősítem az alapokat, és együtt pótoljuk a hiányosságokat, így gyermeke egyre több sikerélményben részesülhet. Mindent megteszek annak érdekében, hogy magabiztosabb legyen, és minél magasabb szinten, kiválóan teljesítsen. Tudjon meg többet tevékenységemről, a matek korrepetáláson alkalmazott módszerekről a www.lipovszky-matek-fizika.hu internetes oldalamon!

Még nem késő a lemaradást bepótolni! Gondoskodjon róla, hogy gyermeke színvonalas matematika korrepetáláson gyakoroljon, és az eddigieknél eredményesebb legyen! Tegye fel bátran kérdéseit, és egyeztessünk időpontot a 06-70-532-4476-os telefonszámon vagy küldjön üzenetet a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!

Top