A születésnap minden gyermek számára az év egyik várva-várt napja, amikor minden róluk szól, nem maradhat el a torta és a meglepetés sem. A szülők arra törekednek, hogy a jeles napot valóban különlegessé tegyék csemetéjük számára, így ilyenkor rendszerint nem csupán családi körben ünnepelnek, hanem gyerekzsúrral is meglepik a kicsit és barátait.

Egy gyerekzsúr szervezése azonban igen nagy feladat, mely számos teendőveljár, gondoskodni kell a fantáziadús meghívókról, a vidám dekorációról, és természetesen a szórakoztató szülinapi programokról is. Ez bizony rengeteg időt és energiát követel, sok intéznivalóval jár és még több kreatív ötletre van szükség, hiszen valamennyi szülő mindenből a legjobbat szeretné adni. Ám a hétköznapi teendők mellett mindez keveseknek fér bele. Mi lenne, ha az idei jeles napon levennénk a terhet a válláról, és a szórakoztatásról mi gondoskodnánk a születésnapi partyn?

A LogiKoffer kincskereső játékok olyan sokoldalú és izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban, melyek minden gyerekzsúron megállják a helyüket. A tematikusan kialakított, érdekes feladványok garantáltan lekötik az ünnepelt és kis barátai figyelmét. A játékok elérhetőek önmagukban, de akár kiegészítőkkel is rendelhetőek a teljes körű, élménydús szülinapi programért, melyek keretein belül a meghívóktól a dekoráción át a kvízig mindent biztosítunk. A „Karib-tenger kalózai”, „Őserdő hősei” és „Utazás a világ körül” szülinapi party csomagok között Ön is megtalálhatja azt a lehetőséget, ami legközelebb áll gyermeke érdeklődéséhez.

Látogasson el www.logikoffer.hu weboldalunkra, és ismerje meg a részleteket! A LogiKoffer kincskereső játékokkal az előkészület gyors és egyszerű, de a kalandos gyerekzsúr emléke hosszú ideig meg fog maradni! Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a +36-20-213-0588-as telefonszámon vagy a logikoffer@gmail.com e-mail címen, örömmel segítünk, hogy a gyerekzsúr szervezése gondtalan, és a buli élményekkel teli legyen!