Szeretne élményekkel teli órákat tartani? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a gyermekek megfelelően fejlődjenek? Az ok-okozati összefüggések megértése, valamint a logikus gondolkodásmód fejlesztése nélkülözhetetlen. Scottie Go! társasjátékkal nagyszerűen támogathatja a kicsiket.

A programozók és a pedagógiai szakemberek együttműködésének köszönhetően hozzájuthatunk a Scottie Go! játékhoz. Ez a nagyszerű társasjáték lehetővé teszi, hogy a gyermekek egyre jobbak legyenek a csapatjátékokban, és ügyesedjenek az összetett problémák megoldásában. Nagyszerűen fejleszthetjük az analitikus gondolkodásmódot, ami elengedhetetlen a későbbi boldogulásukhoz. Ha nem értünk a programozás világához, akkor is egyszerűen bonyolíthatjuk le a foglalkozásokat, és könnyedén ellenőrizhetjük a megoldásokat.

A sokoldalú, egyszerűen használható, rendkívül hasznos Scottie Go! társasjátékhoz hozzájuthat a Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft.-nél. A külföldi országokban is nagy sikert elért játék egyre ismertebbé válik hazánkban. Tanárként és szülőként egyaránt használhatja a gyermekekkel ezt a nagyszerű játékot. Kreativitására van bízva, hogy pontosan milyen módon oktatja a kicsiket. Iskolai és óvodai változatot kínálunk. Játékos formában ismertetheti a kódolás világát a kicsikkel. A logikus gondolkodás fejlesztésére kiválóan alkalmas Scottie Go! játék nagy előnyére válhat a mindennapokban. Tekintse meg a https://www.youtube.com/watch?v=GrdM_gUvz9c címen elérhető videót, és kerüljön közelebb ehhez a lehetőséghez! Bővebb információért látogasson el a www.klett.hu weboldalunkra!

Tegyen meg mindent azért, hogy önfeledten teljenek a tanulással töltött órák! Gondoskodjon a gyermekek gondolkodásmódjának fejlődéséről Scottie Go! társasjátékkal! Szerezze be tőlünk a nagyszerű eszközt egyszerűen! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk rendelkezésére. Hívjon minket a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a klett@klett.hu e-mail címünkre!