A csúszdázás egy ősi játékforma, már több ezer éve is szórakoztak ezzel az emberek, és soha nem is ment ki a divatból, hiszen azóta is megtalálhatjuk minden játszótéren és a legtöbb kertben is. Minden gyerek álma egy saját játszótér, ahol a barátaival játszhat és szórakozhat, ha tehát Önnek is van gyermeke, akkor érdemes beszereznie az udvar egy elkülönített részére egy kerti csúszdát! A saját játszótérről persze nem hiányozhat egy hinta és egy homokozó sem, de ha a csúszda kimarad, az a legnagyobb baj, azt minden gyerek észreveszi!

Sokféle kerti csúszdát találhatunk, ha az internetet böngésszük; létezik egyenes, kanyargós, kisebb és nagyobb, műanyag és fém; a közös bennük az öröm, amit a gyerekeknek okoznak! Ha a gyermekünk még csak egy-két éves, akkor tökéletesen megfelel egy kisméretű, műanyag csúszda, ami méretéből adódóan teljesen biztonságos, hiszen mellette guggolva vigyázhatunk a csöppségre, hogy le ne essen róla. A nagyobbaknak viszont már érdemes egy hozzájuk illő nagyságú kerti csúszdát beszereznünk, ami bizonyos esetekben két méter feletti hosszúságú is lehet. Természetesen nem vetekedhet a játszóterek hosszú csúszdáival, de egy kertben ez nem is cél; a lényeg a saját játszótér!

Ha kerti csúszdát szeretne vásárolni, akkor érdemes felkeresnie az S-Sport International Kft. webáruházát, amit a www.sportsarok.hu címen érhet el. Kínálatunkban többféle kerti csúszda közül választhatja ki a legmegfelelőbbet; UV-álló műanyagból készült, fix, vagy összecsukható, kicsiknek és nagyobbaknak készült kerti játékaink között biztosan megtalálja azt, amit keres, majd pár kattintással meg is rendelheti azt, és pár napon belül fel is állíthatja a kertben!

Ha kérdése lenne a kerti csúszdákkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, kollégáink szívesen adnak választ, illetve segítenek Önnek, ha felveszi velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívjon bennünket a 06-30-784-1447-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@sportsarok.hu e-mail címünkre!