Gyermeke komolyan érdeklődik a vállalkozási és kommunikációs ismeretek iránt? Netán szeretné felkészíteni az előtte álló kihívásokra? Kreatív feladatok megoldásában, egyedülálló élményekben lehet része gyermekének, ha beíratja a gyerektanfolyamok valamelyikére. Üzleti és kommunikációs, valamint készségfejlesztő gyerektanfolyamok egyaránt várják az érdeklődőket.

Minden család életében eljön az a pillanat, amikor a gyerekek saját lábukra állva folytatják mindennapjaikat. Amíg tanuló éveikben járnak, érdemes minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy felkészültek legyenek a rájuk váró nagyvilágra. A kötelező iskolai oktatáson kívül számos más lehetőség van arra, hogy fejlesszék tudásukat. Érdeklődési körüknek megfelelően ajánlhatunk nekik gyerektanfolyamokat, majd a közös döntés után egyszerűen beírathatjuk őket. Amennyiben gyermekünk szeretne jobban bele látni a vállalkozások működésébe, az üzleti élet folyamataiba, vagy a kommunikáció minőségére helyezné a hangsúlyt, választhatunk üzleti és kommunikációs akadémiát. A készség és kreativitás fejlesztése szempontjából kiváló gyerektanfolyamon pedig átfogó ismereteket kaphat olyan témákban, amelyekről az általános iskola, majd a középiskola óráin nem biztos, hogy hallani fog.

A gyermekében rejlő kreativitás fejlesztésének, a lendületesség kihasználásának, és fejlődésének támogatása céljából egyedülálló lehetőséget nyújtunk a Junior Business Academy munkatársaiként! Gyermektanfolyamokat indítunk, amelyeken interaktívan fejlesztjük tanítványaink magabiztosságát, kommunikációs képességét. Gyakorlatorientált kurzusainkon előtérbe helyezzük a csapatszemléletet, az együttműködést, a szókincsbővítést és minden olyan szemléletformálási módszert, amelyeknek köszönhetően a résztvevők felsőfokú tanulmányok során, majd az üzleti életben is sikeresek lehetnek. Szerezzen bővebb információt a gyerektanfolyamokról a www.jba.hu weboldalunkon!

Támogassa gyermekét a fejlődésben, kreativitásának fejlesztésében hatékonyan, játékos formában! Ismertesse vele a gyerektanfolyamok lényegét, és jelentkezzen a legmegfelelőbb kurzusra! Részvételi szándékával és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-20-298-4135-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet az info@jba.hu e-mail címünkre!