Magánóvodánk Budapesten ideális környezetet biztosít a kicsik számára!

budapesti-maganovoda-happykids.jpg

Az oktatási rendszer folyamatosan alakul, fejlődik, hiszen alkalmazkodnia kell a modern világhoz. Mindenkinek más a véleménye arról, hogy milyen az ideális világban egy óvoda vagy iskola, azonban van néhány közös pont, amire érdemes törekedni. Magánóvodánk Budapesten található, a célunk pedig, hogy olyan körülményeket biztosítsunk a hozzánk járó gyermekek számára, amik a fejlődésüket segítik és egy sikeres életet alapoznak meg, mindezt nemzetközi környezetben.

Minden ország oktatási rendszerének megvannak a maga előnyei és hátrányai. Modern világunkban a globalizáció elengedhetetlenné tette a multikulturális, elfogadóbb szemléletet, illetve, hogy a gyerekek már kicsi korukban tisztában legyenek vele, hogy mennyire különbözőek vagyunk. Magánóvodánk Budapesten a világ minden tájáról vett át bizonyos módszereket, aminek köszönhetően a gyerekek már hároméves koruktól fogva egy nemzetközi alapokon nyugvó, gyakorlat-alapú tanterv használatával fejlődnek. Ennek köszönhetően olyan sokoldalú és kulturálisan gazdag fiatalokká, majd felnőttekké válnak majd, akik bárhol megállják a helyüket, sikeresek lesznek a munkájukban és a magánéletükben is. Magánóvodánk Budapesten kiemelt figyelmet fordít a gyermekek egyéni képességeire, valamint arra, hogy mindenkinek meglegyen a sikerélmény, ami további fejlődésre ösztönzi őket. Természetesen mindezt játszva, élményekben gazdag napok szervezésével érjük el. Magánóvodánk Budapesten partnerként tekint a szülőkre, akikkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, és akiket mindenről tájékoztatunk a gyermekükkel kapcsolatban. Számunkra fontos, hogy a kicsik szeressenek is hozzánk járni, szívesen jöjjenek budapesti magánóvodánkba minden nap, ezért fontosnak véljük a családias környezet megteremtését, ami egyúttal inspirálóként is hat rájuk.

Ha szeretné jobban megismerni magánóvodánkat Budapesten, keresse fel a www.happykids.hu honlapot! Amennyiben további kérdése lenne, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a  (+36 1) 356 2440-es telefonszámon vagy az info@happykids.hu e-mail címen!

Top