Sok családban bizonyul nehézségnek, amikor a gyermek elkezd óvodába járni. Az új környezet, új szokások és új közösség gyakran tűnnek félelmetesnek a kicsik számára, ezért ez az időszak a szülőknek is stresszes. Hiába a barátságos intézmény, vidám dekoráció és segítőkész óvónénik, ha semmi sem a megszokott az óvodában.

A különféle ovis termékek elengedhetetlen kiegészítői a kicsi mindennapjainak az intézményben, és ha gondosan válogatjuk meg azokat, otthonos környezetet teremthetünk a gyermeknek az óvodában:

  • Általában az egyik legnagyobb problémát jelentő szokás a kicsiknek a délutáni alvás, melyet egy vidám ágyneműhuzat sokkal kellemesebbé tehet. Ha olyan mintázat mellett döntenek a szülők, ami otthon is megtalálható, ismerősebbé válik a környezet és nyugodtabbá a pihenés.
  • Az ovis zsák szintén nélkülözhetetlen, ebben tárolnak minden apróságot a gyermekek, amikre szükségük van a hétköznapokban. Amennyiben erről is ismerős figurák köszönnek vissza, az segít tudatosítani a kicsiben, hogy az idegen környezet ellenére megvannak a saját holmijai, éppúgy, mint a szobájában.
  • Jó, ha a törölköző és a tornazsák is a többi ovis termék mintáját idézi, vagy akár teljesen egyforma velük, hiszen ez nem csak egy új, saját környezetet teremt az óvodán belül, de segít is megkülönböztetni a többi gyermek holmijától.

Ha csemetéjének nehéz megszoknia az óvodai mindennapokat, tegye könnyebbé neki vidám ovis termékekkel! Látogasson el www.pihetex.hu weboldalunkra, ahol minden szükséges kelléket megvásárolhat! Kínálatunkban nem csupán aranyos ágyneműk, huzatok, zsákok és törölközők kaptak helyet, hanem puha derékaljak és praktikus vízhatlan lepedők is, hogy az intézményben töltött idő még komfortosabb lehessen a kicsinek.

Nézzen körül nálunk, és rendeljen bátran az ovis termékek széles kínálatából! Termékeinket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-70-635-0688-as telefonszámon vagy az info@pihetex.hu e-mail címen, kollégáink mindenben szívesen segítenek!