Pihenőszékekben a kicsik biztonságban alhatnak, játszhatnak!

pihenoszekek.jpg

pihenőszékekben pihenhetnek a babák, amíg a szülők a tennivalókkal foglalkoznak! A kisbabák, totyogósok nagyon sok odafigyelést igényelnek, állandó éberséget követelnek meg az anyukáktól és apukáktól. A gyerekek életének első éveiben az anyuka tölt velük sok időt, neki kell egyensúlyozni a gyereknevelés, a háztartás teendői és a többi teendő között. Az apuka és a rokonok segítsége ellenére is vannak nehézségek, amiknek a leküzdésében segíthet pár, praktikus holmi. Az időhiány, a fáradtság, a naponta tornyosuló teendők mind az anyukák hétköznapjait nehezítik. Hogyan tud ezen az intenzív és élményekkel teli időszakon segíteni egy egyszerű pihenőszék?

pihenőszékek olyan nélkülözhetetlen kiegészítők, amik segítenek abban, hogy a szülők a gyerekeket biztonságban tudják, miközben a közelükben házimunkát végeznek, ügyeket intéznek vagy egyszerűen csak szusszannak egy kicsit. Az újszülötteket is biztonságosan becsatolhatja egy pihenőszékbe, csak úgy, mint a már sokkal mozgékonyabb három éveseket is. Ez a szék átmenetet képez a járóka, a kiságy és a játszószőnyeg között. Kisebb helyet foglal, mint egy gyerekágy, de jóval biztonságosabb, mint egy játszósarok, mert nem mászik el róla a gyerek. A szék hordozható, így bárhová magával viheti a szülő, ahol szeretné letenni a gyerekét és közben nem kell rajta tartania a szemét, nehogy valami baja essen.

pihenőszékek kényelmesek, ugyanakkor biztonságosak, becsatolható övvel látták el őket. Vannak olyan darabok, amik a babák szórakoztatására való játékokkal rendelkeznek. A párnázott és puha székben nem izeg mozog a kicsi, a pihenőszékre akasztott játékokkal le tudja magát kötni hosszabb időre. Természetesen a gyerekek életében olyan fontos alvásra is kiváló a szék, amit ringatni lehet vagy akár bekapcsolni a vibráló és zenélő funkciót is. Egy pihenőszék hatalmas segítség a szülőnek és szerethető hely a babának, ahol szívesen alszik, játszik.

A www.huncutkabababolt.hu webcímen a Huncutka Baba-Mama boltban kapható pihenőszékekből válogathatnak a vásárlók. A +36 99 370 204, +36 30 574 61 79 telefonszámokon és a huncutkabababolt@gmail.com email címen válaszolunk a kérdésekre.

Top