Manapság sajnos egyre nagyobb tömegeket érint a túlsúly és az azzal járó betegségek, egyéb kellemetlenségek. Fontos, hogy a gyermekeket már egészen kicsi koruktól a mozgás szeretetére neveljük, ám nem elég, ha a család támogatja ebben a kicsit, hiszen a személyiségfejlesztésben és a szokások kialakításában az intézményeknek is nagy szerepe van. Az Óvó Klub zuglói magánóvodában arra törekszünk, hogy a beépítsük a rendszeres testmozgást a csemeték mindennapjaiba.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a gyermekek játszva tanulnak, és ez alól a sport sem kivétel, ezért fontosnak tartjuk, hogy a rendszeres testmozgást szórakoztató tartalommal ötvözzük. Zuglói magánóvodánk szolgáltatásai között a heti úszás oktatás mellett a téli időszakban korcsolyázás is helyet kapott, továbbá rendszeresen táncházat is szervezünk a kicsiknek.

Minden péntek délelőtt úszás oktatást szervezünk, mely a Szent Mihály Uszoda Aligátor Úszóiskola szakértőinek segítségével, a képességeknek megfelelően csoportokra bontva zajlik. Korcsolya oktatást 12 héten át szervezünk a téli hónapokban, a Városligeti Műjégpályán. Kéthavonta táncház várja a kicsiket zuglói magánóvodánkban, mely nem csupán a mozgás szeretetére nevel, hanem hagyományaink megismerését is segíti.

Látogasson el www.ovoklub.hu weboldalunkra, és ismerje meg zuglói magánóvodánk szolgáltatásainak részleteit! Tájékozódhat célkitűzésünkről, bemutatjuk pedagógusainkat és galériánkban bepillantást nyerhet intézményünk mindennapi életébe is. A rendszeres testmozgás mellett többek között angoltanulás, szervezett kirándulások és bábszínház is várja ovisainkat, hogy minél több dolgot megismerjenek és felhőtlenül szórakozzanak. Amennyiben kérdése lenne, bátran keressen fel minket a +36-1-220-8232-es és a +36-20-912-7267-es telefonszámok egyikén, illetve az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címen! Gondoskodjunk együtt gyermeke testi és lelki egészségéről, válassza zuglói magánóvodánkat!