Gyermeke nehezen figyel oda az iskolában? Könnyen elterelődik a figyelme, ezért tanulási nehézségei vannak? Szeretne neki segíteni, de nem tudja, mit tehetne az ADHD megszüntetése érdekében? Elérheti, hogy a kicsi nyugodtabb legyen, és jobb eredményeket érjen el, ha speciális kezeléssel tesz a koncentráció javításáért.

Leggyakrabban akkor derül ki, hogy tanulási nehézségekkel küzd a gyermek, amikor már az iskola
padjában ül, és nem tudja a különböző példákat megoldani. A hiperaktivitás figyelemzavarral, más néven ADHD könnyebben felismerhető már jóval korábban is, hiszen észrevehető, ha a kisgyermek az óvodában folyamatos mozgásban van, türelmetlen, rendszeresen beleszól mások beszélgetésébe, egyfolytában új ingerekre, változatosságra van szüksége. A figyelmetlenség miatt egyre többször követhet el hibákat, ami a későbbi években még nagyobb kellemetlenségekhez vezethet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben észrevegye, ha gyermekének nehézségei vannak, és eltér a viselkedése más korabeli társától.

A tanulási nehézségek és az ADHD is kezelhető neurofeedback tréninggel. Ezen a foglalkozáson javítható a gyermek koncentrációs képessége, speciális módszerrel elérhető, hogy megtanuljon csak egy dologra figyelni, más tényezőket kizárva.

Hatékonyan és egyedülálló módon támogathatja a gyermekét, ha hozzám fordul segítségért! Megbízható megoldást nyújtok arra, hogy gyermeke kiegyensúlyozottabb legyen, és jobban tudjon koncentrálni az egyes feladatokra. Neurofeedback tréningen igyekszem megtalálni azt az eszközt, ami leginkább érdekli a gyermeket, amivel elérhető a koncentráció szintjének növelése. Akár a tanulási nehézségek, akár az ADHD kezelése miatt van szüksége támogatásra, érdemes hozzám fordulni. Informálódjon részletesen tevékenységemről a www.agyiaktivitas.hu weboldalon!

Érje el, hogy gyermeke nyugodtabb és sikeresebb legyen! Ismerkedjen meg a neurofeedback tréninggel, és tegyen hatékonyan a tanulási nehézségek, valamint az ADHD megszüntetése érdekében! Vegye fel velem a kapcsolatot a 06-20-945-9492-es telefonszámon, vagy érdeklődjön az info@agyiaktivitas.hu e-mail címre küldött üzenetében!