Amikor gyerekszobát tervezünk, merőben másképpen kell hozzálátnunk a feladathoz, mint akkor, amikor egy felnőttek számára használt helyiséget kell berendeznünk. Sokan igazi színes és vidám kis csodaországokat kreálnak, falmatricákkal, mókás képekkel és plüssállatok tengerével. Az újszülötteknél, és az egészen fiataloknál elengedhetetlen egy bölcső, vagy pelenkázóval kiegészített gyermekágy beszerzése. Azonban ahogy egyre csak cseperednek, újabb igényeket kell kielégítenünk a szobájuk kapcsán, a bölcsőt leváltja a gyermekágy, és egy kis játszósarok is helyet kap, a rengeteg holmitól alig lehet elférni. A galériás ággyal sok helyet spórolhat, hiszen így a játszósarok és az ágy egyben elérhető!

A galériás ágyak rendkívül sok fajtája kapható, igazi beltéri kis játszóteret lehet varázsolni a gyerekek és szüleik legnagyobb örömére! Amíg eddig a játszósaroknak és a gyerekágynak külön helyet kellett találni, most kettő az egyben is megoldható! Külsőre egy hagyományos gyermek emeleteságyra hasonlít, de az alsó fekvőhely nélkül, helyette egy kis kuckó áll a kicsik és holmijaik rendelkezésére. Ide akár egy mesenéző ülőalkalmatosságot is betehetünk, de remek tárolóhely a számtalan játéknak is. A galériás ágyak elérhetőek a legkülönfélébb kiegészítő elemekkel, ilyenek a csúszda, vagy a torony, de önmagukban is kiváló szórakozási lehetőségeket kínálnak, a magasított ágyrész alatti hellyel. Ha a gyermek már kisiskolás korba lépett, akkor pedig az íróasztallal ellátott galériás ágy a legjobb választás, a játszósarok átalakul tanulósarokká!

A Sündy Bútor csakis kiváló alapanyagokból készült galériás ágyakat kínál, a hagyományostól a kiegészítőkkel tarkítottakig! Teljes kínálatunkat megtalálja a honlapunkon, amit a www.sundybutor.hu címen érhet el, bátran nézzen körül nálunk! Hívjon minket bizalommal a +36 74/570-318-as telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet a sundybutor@gmail.com e-mail címre, szakértő kollégáink minden kérdésére szívesen válaszolnak!